Kunststof kozijnen Etten

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Etten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Etten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Etten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Etten nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Etten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Etten gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Etten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Brummen, Doesburg en Rheden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Etten

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Etten kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Etten vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Etten voor jouw huis

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Etten is niet iets wat je elke dag laat uitvoeren. Vandaar dat een deskundige voor jouw kunststof kozijnen in Etten zo bepalend is. Een specialist hoeft niet per definitie prijzig te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Etten niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Het is slimmer om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Etten, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het installeren van kunststof kozijnen in Etten is een ecologische investering in je huis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Ook is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Etten?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een prima idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je professional!

Kozijnen vervangen Etten – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allerlei componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Etten. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze beschadiging is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Door deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je flink veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Etten je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woonhuis. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Etten dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Etten – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat geld bezuinigen aangezien het zelf maken op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig doen van de montage voor de kozijnen in Etten. Bij het monteren van kozijnen in Etten is het belangrijk dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, scheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt regelmatig de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt met het plaatsen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een specialist voor in te schakelen. Vanwege de betrekkelijk lage kosten voor het plaatsen van kozijnen in Etten hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de mooiste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan vlug ons offerte invulformulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Etten.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Etten

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Etten

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Allicht hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de prijs.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te besparen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Etten – je allereerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt installeren bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Wanneer je houten kozijnen in Etten wilt aanbrengen, is het altijd fijn om een professionele partij om advies te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Etten. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type beits je mooi vindt, kunnen de kosten veel stijgen. Dat is allicht goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Etten een prima alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Etten?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Etten – het tweede alternatief

Het is in ieder geval een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Etten. Door middel van aluminium kozijnen in Etten heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een betoverend resultaat. De aluminium kozijnen in Etten staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Etten
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Etten

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten zetten in Etten. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn super makkelijk te onderhouden. Middels onze pagina is het een optie om meerdere offertes te ontvangen. Je hebt dus meteen inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Etten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Etten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Etten kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Etten

Uiterst content

21 mei 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten installeren (vervangen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. En dat zonder meerkosten.

- Eva van Wijk

Kozijnen zijn geweldig!

13 mei 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Super!

- Jelle Koning

Nieuwe kozijnen zijn

2 mei 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, prima prijs kunnen krijgen.

- Kim van den Heuvel

Maatwerk

24 april 2023

content met de resultaten.

- Hendrik van Dongen

Fijne opheldering gehad

20 april 2023

Eerst de offertes opgevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We kregen bovendien prettig advies als leken. We zijn keurig op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Bianca Kuiper

De buren zijn jaloers!

10 april 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten verwisselen. We hebben de buren jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Kirsten van der Horst

gelukkig

8 april 2023

Snel, netjes en niet te prijzig.

- Angelique Martens

Top advies

28 maart 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was top en zelfs toch iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Ellen van der Heijden

Goede installatie kunststof kozijnen

20 maart 2023

Uitstekende vakmannen!

- Sylvia Kuiper

Uitgelichte kozijnspecialisten in Etten

Wesselink Produktie

Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem
Nederland

0314 382 479
https://www.wesselinkbv.nl/

Cesar Kozijnen

Vlijtstraat 11
7005 BN Doetinchem
Nederland

0314 335 941
http://www.cesarkozijnen.nl/contact

Cesar Kozijnen BV

Vlijtstraat 11
7005 BN Doetinchem
Nederland

0314 620 372
http://www.cesarkozijnen.nl/