Kunststof kozijnen Espel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Espel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Espel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Espel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Espel nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Espel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Espel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Espel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Enkhuizen, Harderwijk en Zeewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Espel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Espel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Espel. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Espel kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Espel voor jouw woning

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen in Espel. Vandaar dat een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Espel zo bepalend is. Een professional hoeft niet per definitie prijzig te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Espel niet direct voor de eerste de beste. Het is slimmer om het uit te besteden aan een specialist die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet denkbaar. Je wilt natuurlijk voornamelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Espel, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Espel is een duurzame investering in je woning. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Verder zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Espel?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een slim idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Espel – waarom vervangende kozijnen installeren?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op diverse componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Espel zo’n geschikte beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Vanwege deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Espel je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen verblijven. Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook eenvoudig weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Espel is dan ook vaak een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Espel – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen installeren in Espel. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft verschillende beweegredenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van bijstand en zodoende erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de specialist op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de methode van bevestiging. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de bezigheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Daarnaast krijg je van een vakman doorgaans waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Espel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Espel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Espel zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Espel tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de bedragen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat centen te besparen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Espel – je eerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in ons land. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie lager dan bij de sterkere houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Wanneer je houten kozijnen in Espel wilt aanbrengen, is het altijd slim om een professionele partij om hulp te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het voornaamste bij jouw huis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Espel. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de onkosten flink stijgen. Dat is uiteraard goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch indien er goed voor de houten kozijnen in Espel gezorgd wordt. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Espel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Espel – het tweede alternatief

Het is ook een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Espel. Door middel van aluminium kozijnen in Espel heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fantastisch resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat kosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Espel? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Espel
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Espel

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan nu eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Espel. Je hebt dan direct inzicht in je tarieven voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Espel. Vaak kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Espel? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Espel weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Espel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Espel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Espel

Schitterende kunststof raamkozijnen!

15 mei 2023

Wist niet dat raamkozijnen zo prachtig konden zijn! Ben echt verrast!

- Eva Brouwer

erg fijn!

9 mei 2023

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en wederom content. Mooie prijs gekregen en de service was uitstekend.

- Dennis Boer

De mooiste kunststof kozijnen!

3 mei 2023

Had nooit bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Judith Peeters

De mooiste houten kozijnen!

25 april 2023

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Anouk van den Bosch

Afwerking zo mooi gedaan

22 april 2023

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. En dat tegen een mooie prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Dirk Meijer

Geslaagde aankoop

16 april 2023

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor tevens snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbenullig, een nette prijsafspraak kunnen maken naar aanleiding van de offerte.

- Roel Meijer

Uitstekend

6 april 2023

Ondanks de simpele order was alles prima geregeld en helder.

- Sandra Verbeek

Eenvoudig in orde

29 maart 2023

Goede afwerking en nazorg en een prima prijs.

- Karin de Wit

Uitstekend gedaan

23 maart 2023

Compleet conform mijn verwachtingen.

- Klaas Hendriks

Uitgelichte kozijnspecialisten in Espel

ZIC Weru

Molier 6
8521 MD Sint Nicolaasga
Nederland

0513 434 359
http://zic-weru.nl/

Maldeko bv

Randweg 19
8304 AS Emmeloord
Nederland

0527 522 172
http://www.maldeko.nl/

hameja bv

De Kolk 20
8255 PE Swifterbant
Nederland

0321 321 200
http://www.hameja.nl/