Kunststof kozijnen Eijgelshoven

Zoek jij een topper voor jouw kunststof kozijnen in Eijgelshoven?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Eijgelshoven verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Eijgelshoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Eijgelshoven nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Eijgelshoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Eijgelshoven gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eijgelshoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Simpelveld, Landgraaf en Heerlen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Eijgelshoven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Eijgelshoven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Eijgelshoven. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Eijgelshoven kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Eijgelshoven voor jouw woning

Je bent uiteraard niet elke dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Eijgelshoven. Daarom is het ook van waarde dat je een vakkundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Eijgelshoven kan installeren. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per sé duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Eijgelshoven te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Eijgelshoven zal aanleggen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet denkbaar. Je wilt natuurlijk vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Eijgelshoven, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Eijgelshoven zijn een geschikte wijziging aan je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan gigantisch lang mee. Daarnaast is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de meerdere redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je deskundige!

Kozijnen vervangen Eijgelshoven – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Eijgelshoven doe je uiteraard niet zo maar. Flink wat mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Toch is het doorgaans veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Eijgelshoven. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Ook niet te onderschatten is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er vaak tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je hiermee heel veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Eijgelshoven zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo aangenaam, je wilt namelijk wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Eijgelshoven dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Eijgelshoven – zelf installeren of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat kosten bezuinigen want het zelf doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Eijgelshoven. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk extreem belangrijk. Indien dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Wegens de relatief lage prijzen voor het plaatsen van kozijnen in Eijgelshoven hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een richtlijn krijgen wat het voor jouw huis zou kosten? Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Eijgelshoven

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Eijgelshoven

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die tevens de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Eijgelshoven zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de installatie. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Eijgelshoven in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een voorwaarde daarvoor is dat je bovendien nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Eijgelshoven – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Eijgelshoven een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig overige grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar er zijn nog alternatieve componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Eijgelshoven. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog alternatieve goede eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Een ander doorslaggevend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in Eijgelshoven, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan veel opties. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woonhuis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Eijgelshoven?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Eijgelshoven – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Eijgelshoven zijn een uitstekend tweede oplossing op kunststof kozijnen. Wil je dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink wat geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg professionele bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Eijgelshoven te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Eijgelshoven? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Eijgelshoven
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarbuiten niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Eijgelshoven

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten installeren in Eijgelshoven. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn geweldig makkelijk te onderhouden. Met onze pagina is het mogelijk om meerdere offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Eijgelshoven.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Eijgelshoven

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Eijgelshoven kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Eijgelshoven

Goede plaatsing kunststof kozijnen

9 maart 2023

Geweldig mannen!

- Janneke van Dam

smaakvol

3 maart 2023

Covid of niet, het project is top verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is bovendien niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer blij!

- Wilhelmina de Haan

Ronduit doen!

22 februari 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Feitelijk een aanrader. Tevreden klant.

- Nicolaas Meijer

Helemaal super!

13 februari 2023

Onverwacht gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!

- Barbara Schouten

nette kozijnen

9 februari 2023

Via kozijnenkaart hebben we nu prima kozijnen. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Joyce Wolters

Nieuwe kozijnen zijn

31 januari 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan inderdaad uit, mooie prijs mogen krijgen.

- Stefan Hoekstra

Helemaal geweldig!

28 januari 2023

Onverwacht tevreden met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Kirsten Hoekstra

Onvervalst vakmanschap

18 januari 2023

De vakman wist exact waar hij het over had. Gigantisch fijn!

- Marinus Meijer

Netjes afgewerkt

14 januari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en bovendien over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Willem de Vries

Uitgelichte kozijnspecialisten in Eijgelshoven

Henk Schnackers Gevelelementen

Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade
Nederland

045 563 0520
http://www.schnackers.nl/

Romero Kozijnen Techniek

Houwer 55
6372 NN Landgraaf
Nederland

06 54366956
http://www.romerokozijnen.nl/

SMEBO Kozijnen

Wenckebachstraat 28
6466 NC Kerkrade
Nederland

045 566 1230
http://www.smebo.nl/