Kunststof kozijnen Kerkrade

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Kerkrade?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Kerkrade verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Kerkrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Kerkrade nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Kerkrade
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Kerkrade gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kerkrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Brunssum, Vaals en Simpelveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Kerkrade

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Kerkrade is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Kerkrade vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Kerkrade laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Kerkrade zijn voor vele huishoudens een duurzame investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Kerkrade hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je exact wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je deskundige!

Kozijnen vervangen Kerkrade – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Er bestaat doorgaans een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Kerkrade. Veel mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Evengoed kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Kerkrade. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens een stuk beter uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je huis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls regelmatig wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Met deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je substantieel veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Kerkrade zijn er nog alternatieve voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis substantieel kan worden verbeterd. Dat is aangenaam, want je wilt uiteraard een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Kozijnen vervangen in Kerkrade is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Kerkrade – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Kerkrade. Bij het monteren van kozijnen in Kerkrade is het belangrijk dat het op de passende wijze vast wordt gezet. Indien dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een kenner is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt meestal de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt betreffende het aanbrengen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een professional voor in te schakelen. Vanwege de relatief lage prijzen voor het aanbrengen van kozijnen in Kerkrade hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de beste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Kerkrade

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Kerkrade

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief ramen en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de bedragen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Kerkrade – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Kerkrade een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor flink wat mensen aardig van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd nog uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar daarnaast zijn er nog andere overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je verblijf.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Kerkrade, is de opvolgende beslissing welke houtsoort je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Aangetast hout kan relatief eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Kerkrade?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Kerkrade – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Kerkrade zijn een fantastisch tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige vakman voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan flink geld door nu nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg competente bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Kerkrade te komen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Kerkrade? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Kerkrade
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat hiernaast jaren mee, omdat het een uitermate solide karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Kerkrade

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Kerkrade. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede gegevens meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Kerkrade

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Kerkrade kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Kerkrade

erg vertrouwd!

9 maart 2023

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en wederom blij. Mooie prijs gekregen en de service was vertrouwd.

- Bart de Jonge

Gewoon in orde

1 maart 2023

Goede afwerking en nazorg en een goede prijs.

- Jessica van Veen

Helder en snel

26 februari 2023

Goede informatie over het vervangen van de schuifluik. De uitleg was begrijpelijk en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Hendrika de Bruijn

Gewoon blij met de kozijnen

16 februari 2023

Ben uiterst blij. We hebben 5 kozijnen laten vernieuwen. Het ging rap. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Anita van der Meulen

Juiste begeleiding

9 februari 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn netjes op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Ingrid Janssen

Afwerking zo prima gedaan

5 februari 2023

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele mooie besparing opgeleverd!

- Kim Bos

Uitstekend

29 januari 2023

Covid of niet, het traject is goed verlopen met alle maatregelen van dien. Het effect is daarnaast niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Daniëlle Janssen

Onvervalst vakmanschap

16 januari 2023

De specialist wist exact waar hij het over had. Prachtig!

- Arjan van de Berg

prima kozijnen

9 januari 2023

nette De vakmannen waren uiterst vakkundig.

- Bianca Bakker

Uitgelichte kozijnspecialisten in Kerkrade

Partners Handelsonderneming U.A.

Boschstraat 16-18
6442 PB Brunssum
Nederland

06 51319999
http://www.departnersua.nl/

Henk Schnackers Gevelelementen

Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade
Nederland

045 563 0520
http://www.schnackers.nl/

Miral Nederland BV

Koperslager 6
6422 PR Heerlen
Nederland

045 549 1304
http://www.miral-nederland.nl/