Kunststof kozijnen Landgraaf

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist uit Landgraaf die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Landgraaf verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Landgraaf – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Landgraaf nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Landgraaf
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Landgraaf gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Landgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Voerendaal, Simpelveld en Heerlen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Landgraaf

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Landgraaf kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Landgraaf. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Landgraaf kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Landgraaf laten plaatsen

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen in Landgraaf. Derhalve is het ook van waarde dat je een specialist vindt die jouw kunststof kozijnen in Landgraaf kan aanbrengen. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per sé duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Landgraaf te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is slimmer om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Zo ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de komende jaren immers gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Landgraaf.

Het installeren van kunststof kozijnen in Landgraaf is een duurzame investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan heel erg lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen installeren een verstandig idee is! Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de kosten. Tevens krijg je handige tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een vakman.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en voordelig je deskundige!

Kozijnen vervangen Landgraaf – waarom vervangende kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Landgraaf doe je uiteraard niet zo maar. Enkele personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Toch is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Landgraaf. Op termijn zijn de kosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren vaak regelmatig wat schade ontstaan. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis zelf.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Landgraaf. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis substantieel kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo aangenaam, je wilt immers wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk doorgaans waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Kozijnen vervangen in Landgraaf is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Landgraaf – zelf installeren of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie tamelijk kosten bezuinigen omdat het zelf installeren op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Landgraaf. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard bijzonder belangrijk. Indien dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde behoorlijk zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een kenner is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt vaak de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de prijzen mee wanneer je een deskundige inhuurt in Landgraaf. Het opvragen van offertes is de uitgelezen methode om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Landgraaf

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Landgraaf

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Allicht hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Landgraaf – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Landgraaf een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen dan dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Vanzelfsprekend komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de meerdere opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al genoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen plank of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog meerdere fijne kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je pand.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Landgraaf, is de eerstvolgende keuze welke houtsoort je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Uiteraard staan ze fraai bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Landgraaf?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Landgraaf – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere soorten kozijnen. Met de geschikte aluminium kozijnen in Landgraaf heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een schitterend resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Landgraaf staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Landgraaf? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals verkrijgbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Landgraaf
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Landgraaf

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan direct simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Landgraaf. Met deze offertes heb je direct inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Landgraaf. Het duurt doorgaans slechts enkele weken voordat je huis totaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Landgraaf? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Als je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Landgraaf weet je direct waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Landgraaf

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Landgraaf kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Landgraaf

Nog nooit eerder zo’n fijne investering gedaan.

7 maart 2023

De allerbeste investering die ik tot op dit moment aan mijn verblijf heb gedaan!

- Claudia de Jonge

Gewoon blij met de kozijnen

3 maart 2023

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (verwisselen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Petrus van Dijk

Vakwerk

24 februari 2023

content met de resultaten.

- Edwin de Groot

Goede installatie kunststof kozijnen

19 februari 2023

Geweldig mannen!

- Natasja Huisman

Gewoon verheugd met de kozijnen

8 februari 2023

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vernieuwen). Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Björn Groen

Beste service die ik ooit heb ondervonden

4 februari 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te controleren of ik nog altijd tevreden was. Fantastisch!

- Edwin van der Heijden

Niet alleen meer isolatie maar bovendien een waardevermeerdering op ons huis

25 januari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo gelukkig mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de overloop van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Joyce Schouten

Het resultaat was verbluffend!

22 januari 2023

Kennissen hebben hun raamkozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Maartje Kok

Advies op maat

14 januari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was duidelijk en is bovendien nagekomen.

- Natasja Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Landgraaf

Henk Schnackers Gevelelementen

Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade
Nederland

045 563 0520
http://www.schnackers.nl/

Miral Nederland BV

Koperslager 6
6422 PR Heerlen
Nederland

045 549 1304
http://www.miral-nederland.nl/

onlineschucoshop.nl

Vrusschenhusken 1
6422 PL Heerlen
Nederland

045 541 3214
http://www.onlineschucoshop.nl/