Kunststof kozijnen De Tike

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in De Tike?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen De Tike verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit De Tike – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen De Tike nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen De Tike
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in De Tike gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Tike, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sneek, Leeuwarden en Schiermonnikoog bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen De Tike

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in De Tike kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit De Tike. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen De Tike laten plaatsen

Kunststof kozijnen in De Tike zijn voor vele huishoudens een zinvolle investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in De Tike hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen De Tike – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in De Tike zo’n geschikte keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Voornamelijk houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen behoorlijk wat schade opgelopen. Door deze schade is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in De Tike. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand aanzienlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woning. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook eenvoudig weer uit. Jouw kozijnen vervangen in De Tike is dan ook meestal een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen De Tike – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in De Tike zelf te installeren. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en uiteraard erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Verder is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in De Tike, waardoor je een optie krijgt tussen het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, echter ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Bovendien ontvang je van een vakman dikwijls waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit De Tike

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen De Tike

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in De Tike zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen De Tike – het allereerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen relatief vaak voor in ons land. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in De Tike is het dus over het algemeen slim om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je huis past.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in De Tike. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan best duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in De Tike rot vertonen. Gelukkig is houtrot sporadisch als er goed voor de houten kozijnen in De Tike gezorgd wordt. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in De Tike?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen De Tike – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere type kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in De Tike heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een geweldig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in De Tike staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in De Tike
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in De Tike

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in De Tike. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Middels onze internetpagina is het mogelijk om diverse offertes te krijgen. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste info meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

De Tike

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in De Tike kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in De Tike

erg vertrouwd!

18 mei 2023

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten zetten. erg service en niet overdreven duur.

- Marcel van de Ven

Nog nooit eerder zo’n fijne investering gedaan.

13 mei 2023

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn huis gedaan.

- Deborah Smits

Aanrader!

2 mei 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima nette kwaliteit en niet duur! Echt een aanrader. contente klant.

- Sandra Smit

Goede begeleiding

29 april 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Voortreffelijk afgewerkt bovendien.

- Marc van de Brink

Niet enkel meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

17 april 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de entree van onze jaren 40 woning een stuk minder frisjes zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Nette afwerking!

- Sylvia Kuipers

Schitterende aluminium kozijnen!

15 april 2023

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Bastiaan Kuiper

Onder de indruk!

6 april 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie bovendien niet te duur uit!

- Dennis de Bruijn

Maatwerk

30 maart 2023

Kritisch maatwerk geleverd.

- Iris Kramer

vertrouwd advies

24 maart 2023

We werden fijn begeleid en kregen duidelijk advies toen we vragen hadden.

- Bram Jonker

Uitgelichte kozijnspecialisten in De Tike

Verweij Houttechniek Drachten (nevenvestiging)

De Giek 22
9206 AT Drachten
Nederland

0512 740 512
http://www.verweij-ht.nl/nl

Select Windows Drachten B.V.

De Bolder 52
9206 AR Drachten
Nederland

0512 355 056
https://www.selectwindowsdrachten.nl/

Timboco Kozijntechniek

De Kiel 2
9206 BG Drachten
Nederland

0512 510 295
https://www.timboco.nl/