Kunststof kozijnen Borculo

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Borculo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Borculo verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Borculo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Borculo nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Borculo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Borculo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Borculo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Groenlo, Zutphen en Lochem bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Borculo

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Borculo is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Borculo vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Borculo kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Borculo laten plaatsen

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Borculo. Daarom is het ook van waarde dat je een professional vindt die je kunststof kozijnen in Borculo kan aanbrengen. Een professional hoeft niet per definitie prijzig te zijn, indien je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Borculo niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Borculo zal aanbrengen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet mogelijk. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Borculo, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Borculo zijn een juiste aanvulling aan je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan heel erg lang mee. Bovendien is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een slim idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je vakkundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Borculo

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Borculo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Borculo – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat regelmatig een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Borculo. Het kan een prijzige aangelegenheid zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Desondanks is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Borculo. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je pand. Zeker bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je substantieel veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Borculo. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo fijn, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Kozijnen vervangen in Borculo is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Borculo – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van klussen in huis, dan kun je misschien zelf je kozijnen installeren in Borculo. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft vele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis indien je kiest voor een kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet enkel verzekerd van een karwei welke goed wordt verricht en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog vele jaren plezier van gaat krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de methode van bevestigen. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Borculo

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Borculo

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Borculo zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Borculo in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Een voorwaarde daarvoor is dat je tevens nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Borculo – je eerste alternatief

Houten kozijnen Borculo, voor velen een ideaal alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Borculo. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog overige prettige eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis vast te houden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een veiligere woning.

Kies je voor houten kozijnen in Borculo, dan moet je tevens nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Daarbuiten zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Borculo?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Borculo – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Borculo wellicht wel wat voor jou! Wil jij dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar vandaag. De specialisten staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Borculo.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar kosten voor aluminium kozijnen in Borculo? Onze kozijn specialisten uit Borculo informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Borculo? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Borculo
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Borculo. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een zeer stevig karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Borculo

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Borculo. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Met onze pagina is het mogelijk om een aantal offertes te ontvangen. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Borculo

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Borculo kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Borculo

Goede samenwerking

25 juni 2022

Welwillend, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Vincent van Vliet

Niet enkel meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

15 juni 2022

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. We zijn hier nu zo gelukkig mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de gang van onze jaren 40 woning een stuk minder koel zal zijn. De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Gerrit Schouten

Niet alleen afspraak is afspraak maar bovendien

11 juni 2022

gelukkig want uiterst mooi geworden en alle afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Maartje Wolters

Bijzonder prima kwaliteit

1 juni 2022

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Sinds het aanvragen van de offerte tot plaatsing (en nazorg!), we zijn gelukkig.

- Gerardus Visser

Klantvriendelijke benadering

24 mei 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum kunnen prikken. De kerels hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons bovendien persoonlijk laten realiseren dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Prima service.

- Edwin Vermeulen

Fantastisch spul

20 mei 2022

Door kozijnenkaart hebben we nu nette kozijnen. Vakkundige lui bij plaatsing.

- Danny Smeets

Uitleg was helder en het is onwijs mooi geworden

11 mei 2022

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel onmisbaar was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte ontvangen ook via kozijnenkaart.nl

- Martin van den Heuvel

Helder en snel

7 mei 2022

We hebben advies ontvangen ivm een schuifluik. Snelle afwikkeling na offerte. Keurig geplaatst en de afwerking zorgvuldig.

- Kim Willemsen

Snel geleverd en geplaatst

28 april 2022

Fantastisch bedrijf! Vlotte levering! zeer

- Petra van der Meer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Borculo

Gekomo

Lage Blik 4
7161 XW Neede
Nederland

0545 221 618
http://www.gekomo.nl/

Dicoti

Velddijk 3
7156 NG Beltrum
Nederland

0544 353 447
http://www.dicoti.nl/

Timmerfabriek Neede B.V.

G.L. Rutgersweg 1
7161 PC Neede
Nederland

0545 293 262
http://www.timmerfabriekneede.nl/