Kunststof kozijnen Deventer

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Deventer die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Deventer verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Deventer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Deventer nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Deventer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Deventer gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Deventer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zutphen, Apeldoorn en Voorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Deventer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Deventer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Deventer. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Deventer voor jouw huis

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Deventer die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Deventer kan komen aanbrengen?

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen daardoor bij ieder budget. Juist voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Deventer plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je zometeen alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Deventer – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de diverse voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Deventer. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Vooral houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen aanmerkelijk wat schade opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is vaak zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Deventer. De algehele uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Deventer dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Deventer – zelf aanleggen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Deventer zelf te plaatsen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor een kozijnspecialist. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van bijstand en uiteraard erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Deventer, waardoor je een keus krijgt tussen het juiste aanbod wat er op de markt is. Niet enkel materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Daarbij krijg je van een vakman vaak garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Deventer

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Deventer

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Deventer uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn heel rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Tevens bestaan er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Deventer in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je bovendien nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Deventer – het allereerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het als voorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is belangrijk om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Over het algemeen is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Tegelijkertijd kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Wanneer je houten kozijnen in Deventer wilt aanleggen, is het altijd verstandig om een professionele partij om begeleiding te vragen. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Deventer. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan aanzienlijk duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de kosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot zeldzaam wanneer er goed voor de houten kozijnen in Deventer gezorgd wordt. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Deventer een uitstekend alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Deventer?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Deventer – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Deventer. Met de passende aluminium kozijnen in Deventer heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een schitterend resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Deventer? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Deventer
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Deventer

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Vraag dan makkelijk en razendsnel je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Deventer. Je hebt dan gelijk inzicht in je onkosten voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Deventer. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Deventer? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Indien je vandaag nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Deventer weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Deventer

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Deventer kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Deventer

Wauw wat mooi!

15 mei 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Dankzij kozijnenkaart volledig gelukkig!

- Arjan Smits

Uiteindelijk houten kozijnen!

14 mei 2023

De aanvraag werd lekker snel opgevolgd. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Steven Vos

Snel en duidelijk

3 mei 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. De verduidelijking was evident en de offertes waren scherp. Netjes geplaatst en de afwerking nauwkeurig.

- Eveline Jonker

Uitstekende service

26 april 2023

Kreeg na een periode een telefoontje of ik nog steeds blij was. Grandioos!

- Sharon Kuijpers

Vergelijken is slim

19 april 2023

De nieuwe kozijnen zijn top na duidelijk advies. erg Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Elisabeth van der Linden

Geweldig competent!

13 april 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prima prijs gekregen en de service was competent.

- Mirjam Janssen

Uitstekende dienstverlening

8 april 2023

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog steeds blij was. Geweldig!

- Femke Mol

nette campagne

27 maart 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat daar daarnaast een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke prijsvermindering al onze kozijnen vernieuwd.

- Marije Meijer

fijn advies

24 maart 2023

We werden competent begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Rob Hermans

Uitgelichte kozijnspecialisten in Deventer

Dobbenberg

Kayersdijk 89
7332 AM Apeldoorn
Nederland

055 541 8900
https://www.dobbenberg.nl/

Aluvo Apeldoorn B.V.

Molenmakershoek 6
7328 JK Apeldoorn
Nederland

055 533 3368
http://www.aluvo.nl/

ALDRA Nederland

Zutphenseweg 47 J
7211 EB Eefde
Nederland

0575 572 903
http://www.aldra.nl/