Kunststof kozijnen Blessum

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Blessum die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Blessum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Blessum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Blessum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Blessum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Blessum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Blessum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Blessum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Blessum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Blessum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Blessum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Blessum laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Blessum zijn voor talrijke huishoudens een verstandige investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Blessum kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Blessum hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Blessum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Blessum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Blessum – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Er bestaat veelal een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Blessum. Het kan een kostbare affaire zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Echter is het meestal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Blessum. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens grandioos uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je woning. Zeker bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je substantieel veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis zelf.

Maar wanneer je kozijnen laat vervangen in Blessum zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo fijn, je wilt tenslotte wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Blessum is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Blessum – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van klussen in huis, dan kun je eventueel eigenhandig je kozijnen plaatsen in Blessum. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft vele redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij doorlopend het nieuwste aanbod kunt zien. Niet uitsluitend materiaal, doch ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging fluctueren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een prachtig resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Blessum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Blessum

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Blessum zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Blessum – het eerste alternatief

Houten kozijnen Blessum, voor velen een geweldig alternatief. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor flink wat mensen zeer van belang. Er zijn niet veel overige stoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar ook zijn er nog overige redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veiligere woning.

Kies je voor houten kozijnen in Blessum, dan moet je ook nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Blessum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Blessum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Blessum zijn een schitterend tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een competente vakman voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Bespaar dan behoorlijk geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers voldoende kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Blessum te komen.

Wij beloven dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Blessum? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Blessum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Blessum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Blessum. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Blessum

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten installeren in Blessum. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Middels onze website is het een optie om enkele offertes te krijgen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Blessum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Blessum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Blessum

blij over de aanschaf.

6 juni 2022

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor bovendien snel een installatie afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbelangrijk, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Sylvia Bosch

Afwerking zo prima gedaan

1 juni 2022

Ik ben te spreken over de kozijnen en bovendien over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. En dat tegen een nette prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Kirsten de Haan

Content met de aankoop.

26 mei 2022

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom daarnaast snel een plaatsing afspraak kunnen maken. Ook niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus fijn.

- Iris Veenstra

Leuke actie

18 mei 2022

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat daar daarnaast een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Direct gebruik van gemaakt en met een mooie reductie al onze kozijnen laten vervangen.

- Patricia de Jonge

Aanrader!

15 mei 2022

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Ik zou het echt aanraden. Ik ben uiterst content.

- Annemarie de Lange

Geweldig competent!

8 mei 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prima service en niet overdreven duur.

- Niels Jansen

Content over de aanschaf.

28 april 2022

De offerte was snel in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor plaatsing zo gemaakt. Bovendien niet de hoofdprijs hoeven te afrekenen dus top.

- Erwin van der Horst

Samenwerking en overleg was top

20 april 2022

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo prima. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Matthijs Willemsen

Gewoon in orde

15 april 2022

Goede afwerking en nazorg en een nette prijs.

- Anne Bakker

Uitgelichte kozijnspecialisten in Blessum

Timmerfabriek Schakel

Meester P.J. Troelstraweg 149-c
8919 AA Leeuwarden
Nederland

06 54657156
http://timmerfabriekschakel.nl/

Kozijnenkoning kunststof Schüco

Van Cronenburchstraat 12 b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kozijnenkoning.nl/

Hoogland Kunststof Montage – Kunststof kozijnen

Menamerdyk 29
9045 RA Bitgummole
Nederland

06 46542772
http://www.hooglandmontage.nl/