Kunststof kozijnen Arum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Arum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Arum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Arum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Arum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Arum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Arum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Arum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Arum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Arum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Arum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Arum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Arum laten installeren

Kunststof kozijnen in Arum zijn voor veel huishoudens een duurzame investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Arum kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn vaak voordelig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Arum hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je exact wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en voordelig je vakman!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Arum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Arum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Arum – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op een aantal aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Arum zo’n geschikte beslissing is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Vanwege de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Arum je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je verblijf. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Je kozijnen vervangen in Arum is dan ook veelal een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Arum – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen installeren in Arum. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en dus erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij continu het nieuwste aanbod kunt zien. Niet alleen materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een prachtig resultaat komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden zorgvuldig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Arum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Arum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief ramen en het plaatsen van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Arum zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Arum toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de kosten te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Arum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je tevens nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Arum – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het onder andere ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Wanneer je houten kozijnen in Arum wilt installeren, is het meestal fijn om een competente partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het allerbeste bij je huis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Arum. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan erg duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien wanneer jouw houten kozijnen in Arum rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Arum een uitstekend alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Arum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Arum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Arum zijn een fantastisch tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Bespaar dan veel geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. De vakmensen staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Arum.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Arum? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Arum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Arum

Je hebt inmiddels een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten installeren in Arum. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn super gemakkelijk te onderhouden. Middels onze website is het een optie om verschillende offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je voorkeuren. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Arum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Arum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Arum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Arum

Juiste begeleiding

24 juni 2022

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit mogen zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het project ging gemakkelijk en goed in overleg een datum kunnen prikken.

- Vincent Brouwer

Schitterende kunststof kozijnen!

16 juni 2022

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Enkele weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Marco van der Heijden

Uitstekend

6 juni 2022

Zag door de bomen het bos niet meer. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van schitterende kozijnen!

- Michael Sanders

Uiterst content

1 juni 2022

Ben uiterst blij. We hebben 5 kozijnen laten vernieuwen. Het ging snel. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Ivo Smeets

Prachtige houten kozijnen!

25 mei 2022

De offerteaanvraag werd lekker gauw opgevolgd. Tweetal weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Mark van Wijk

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg goed

17 mei 2022

Uitstekende vakmannen!

- Jan Bos

Uiterst content

10 mei 2022

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vernieuwen). Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. En dat zonder meerkosten.

- Marleen van der Horst

Snel geleverd en geplaatst

5 mei 2022

Top service! Vlotte levering! erg

- Peter van den Broek

Bijzonder mooie kwaliteit

27 april 2022

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als ongewoon plezant ervaren.

- Frank Timmermans

Uitgelichte kozijnspecialisten in Arum

Buwalda Schettens voor Kozijnen, Deuren, Gevels en Goten

Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Nederland

0517 531 788
https://www.buwalda.nl/

Houtmolen Makkum BV Timmerfabriek De

Houtmolen 3
8754 GJ Makkum
Nederland

0515 232 005
http://www.houtmolen.nl/

Vako Kozijntechniek B.V.

De Marne 111
8701 MC Bolsward
Nederland

0515 541 818
http://www.vako.nl/