Kunststof kozijnen Alphen

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Alphen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Alphen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Alphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Alphen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Alphen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Alphen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Alphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Neerijnen, Geldermalsen en Zaltbommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Alphen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Alphen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Alphen vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Alphen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Alphen voor jouw woning

Je bent natuurlijk niet elke dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Alphen. Vandaar dat een vakkundige voor je kunststof kozijnen in Alphen zo bepalend is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een vakkundige niet per sé prijzig te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Alphen niet meteen voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Alphen zal plaatsen. Zo ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs voornamelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Alphen, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het installeren van kunststof kozijnen in Alphen is een duurzame investering in je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Daarnaast is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen plaatsen een slim idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je specialist!

Kozijnen vervangen Alphen – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij zien dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allerlei aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Alphen zo’n geschikte keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen behoorlijk wat beschadiging opgelopen. Door deze schade is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wegens deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Wegens de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je gebouw.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Alphen je kozijnen laat vervangen. De volledige uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wil namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Tevens is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan meestal ook eenvoudig weer uit. Je kozijnen vervangen in Alphen is dan ook veelal een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Alphen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Alphen zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft meerdere argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van bijstand en uiteraard erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Verder is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Alphen, waardoor je een variëteit krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, echter ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Alphen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Alphen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Alphen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Alphen – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Alphen, voor velen een geweldig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor een aantal mensen zeer van belang. Er zijn weinig alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen dan dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd uniek. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar ook zijn er nog andere redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Een ander bekend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een veiligere woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Alphen, is de volgende beslissing welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Verder zijn ze geschikt voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Alphen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Alphen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Alphen zijn een uitstekend tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een professionele specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Bespaar dan veel geld door nu nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg kundige bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Alphen te komen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Alphen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Alphen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat hiernaast jaren mee, omdat het een uiterst robuust karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Alphen

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan meteen simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Alphen. Je hebt dan meteen inzicht in je tarieven voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Alphen. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Alphen? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je vandaag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Alphen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Alphen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Alphen

smaakvol

9 maart 2023

Ongeacht de corona toestand is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Ellen van Wijk

Samenwerking en overleg was top

1 maart 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Miranda Blom

In een klap het mooiste huis van de buurt.

24 februari 2023

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch geweldig?

- Wilhelmus de Koning

Fijne uitleg gehad

13 februari 2023

Eerst de offertes opgevraagd en toen de kozijnen uit mogen zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het proces ging gesmeerd en competent in overleg een datum kunnen prikken.

- Johannes Janssen

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

7 februari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vernieuwen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! Super!

- Cornelis Martens

Schitterende aluminium kozijnen!

2 februari 2023

Wist niet dat raamkozijnen zo mooi konden zijn! Boven elke verwachting!

- Maria de Vries

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

26 januari 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Echt top.

- Marije van der Linden

Uiterst content

20 januari 2023

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vervangen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Rutger de Leeuw

Indrukwekkende uitstraling

14 januari 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Echt hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Dennis de Bruin

Uitgelichte kozijnspecialisten in Alphen

Arika Kozijnen

Weverstraat 26
4061 AP Ophemert
Nederland

+32 89 25 53 10
https://www.arikakozijnen.nl/

MOLLE KUNSTSTOF KOZIJNEN EN SERREBOUW

Kruisstraat 37 A
5341 HA Oss
Nederland

0412 636 673
http://www.molle.nl/

Kozijnen Groothandel

Expeditieweg 14-04
6657 KL Boven-Leeuwen
Nederland

085 060 6588
http://www.kozijnengroothandel.com/