Kunststof kozijnen Raalte

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist uit Raalte die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Raalte verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Raalte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Raalte nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Raalte
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Raalte gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Raalte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Deventer, Hellendoorn en Dalfsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Raalte

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Raalte is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Raalte. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Raalte voor jouw huis

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Raalte die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Raalte kan komen plaatsen?

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen gunstig geprijsd en passen daarom bij ieder budget. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Raalte hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Raalte – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Raalte. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je huis. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Wegens deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Raalte. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Je kozijnen vervangen in Raalte is dan ook doorgaans een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Raalte – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Raalte zelf te plaatsen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft vele oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden geven. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei welke prima wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van gaat krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij constant het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet alleen materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning straks een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Daarnaast ontvang je van een vakman meestal garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Raalte

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Raalte

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Raalte zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Raalte toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er verscheidene manieren zijn waarop je in staat bent om behoorlijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Tevens is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Raalte – je eerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Indien je houten kozijnen in Raalte wilt aanleggen, is het over het algemeen verstandig om een competente partij om begeleiding te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij je woonhuis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Raalte. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de kosten flink stijgen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk indien er goed voor de houten kozijnen in Raalte gezorgd wordt. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Raalte een uitstekend alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Raalte?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Raalte – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Raalte zijn een uitstekend tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil jij dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink wat geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. De specialisten staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Raalte.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Raalte? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Raalte
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Raalte. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een enorm robuust karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Raalte

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan gemakkelijk en vlug je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Raalte. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je prijzen voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Raalte. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Raalte? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Indien je nu nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Raalte weet je direct waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Raalte

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Raalte kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Raalte

Probleemloos

20 mei 2023

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn woning. Gezellig even leut en daarna rap aan het werk. Ze werkte hard, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De offerte van hen was al proper en nu door arbeid mindering nog minder geld kwijt. blij dus.

- Tom Koster

Samenwerking en overleg was top

10 mei 2023

Welwillend, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Roel Koning

content

1 mei 2023

Snel, keurig en niet te prijzig.

- Wendy van de Ven

Samenwerking en overleg was top

29 april 2023

Welwillend, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Koen van Veen

Snel geleverd en geplaatst

18 april 2023

erg bedrijf! Snel geinstalleerd! Nette tarieven en hierdoor al met al uiterst blij.

- Bas Koster

Wauw wat mooi!

16 april 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie zeker niet te duur uit!

- Claudia Kok

Goede begeleiding

9 april 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Briljant afgewerkt tevens.

- Christian Smeets

Super resultaat

30 maart 2023

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Annemieke de Boer

Raadgeving op maat

25 maart 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was begrijpelijk en is daarnaast nagekomen.

- Erwin Mulder

Uitgelichte kozijnspecialisten in Raalte

Harmsen Materieel Verhuur B.V.

Handelsweg 39
8152 BN Lemelerveld
Nederland

0572 382 680
https://www.harmsenmaterieel.nl/

Timmerfabriek Gebr. Mekenkamp B.V.

Voltstraat 1
8102PM
8102 Raalte

0572 362 211
https://www.mekenkamp.nl/

Dks Kozijnen

Kroonplein 48
8151 AZ Lemelerveld
Nederland

0572 301 739
http://www.dkskozijnen.nl/