Kunststof kozijnen Zwolle

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Zwolle?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Zwolle verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Zwolle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Zwolle nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Zwolle
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Zwolle gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwolle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Dalfsen, Meppel en Staphorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Zwolle

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Zwolle kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Zwolle vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Zwolle voor jouw huis

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Zwolle die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een vastgesteld budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Zwolle hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Zwolle

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Zwolle die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Zwolle – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op diverse componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Zwolle. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat schade opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende kosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Zwolle. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning flink kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen over het algemeen ook de waarde van je huis. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Zwolle is dan ook doorgaans een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Zwolle – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het zelf installeren van kozijnen in Zwolle. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt veelal de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het overdenken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een expert voor in te schakelen. Wegens de betrekkelijk lage kosten voor het plaatsen van kozijnen in Zwolle hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Zwolle.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Zwolle

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Zwolle

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Zwolle zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen bedragen zijn zeer rendabel, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Zwolle in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Zwolle – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Zwolle een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, waaronder hout, is voor veel mensen zeer belangrijk. Er zijn niet veel overige stoffen die zo warm en sfeervol ogen dan dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Zwolle. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd nog uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar hout heeft nog meerdere goede kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in het woonhuis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Zwolle, is de opvolgende beslissing welke soort hout je wilt gebruiken. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de passende houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Zwolle?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Zwolle – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere type kozijnen. Met de passende aluminium kozijnen in Zwolle heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. De aluminium kozijnen in Zwolle staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Zwolle? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Zwolle
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Zwolle

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Zwolle. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Zwolle.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Zwolle

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Zwolle kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Zwolle

Allerbeste investering tot nu toe.

13 november 2022

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn verblijf gedaan.

- Caroline Maas

Maatwerk

2 november 2022

content met de resultaten.

- Astrid van Vliet

Opheldering was duidelijk en het is onwijs prima geworden

28 oktober 2022

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Brenda Driessen

Probleemloos

22 oktober 2022

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn woning. Gezellig even leut en daarna rap aan het werk. Geheel is netjes gedaan en achteraf alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller voltooid (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hen was al netjes en nu door uren mindering nog minder geld kwijt. tevreden dus.

- Jeroen Vink

Gewoon blij met de kozijnen

12 oktober 2022

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vernieuwen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. En dat zonder meerkosten.

- Jelle van Loon

Uitstekende dienstverlening

8 oktober 2022

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog altijd blij was. Super!

- Marco de Groot

Snel geleverde kozijnen

30 september 2022

Top service! Snel geleverd! zeer

- Chantal van de Velde

Prima gedaan

25 september 2022

Volkomen volgens mijn verwachtingen.

- Femke de Boer

Heus vakmanschap

15 september 2022

Duidelijk een persoon met kennis van zaken. Buitengewoon!

- Deborah van de Ven

Uitgelichte kozijnspecialisten in Zwolle

Bera Kozijnen

Voltastraat 2A
8013 PM Zwolle
Nederland

038 422 2714
http://www.berakozijnen.nl/

Kuper Kozijnen

Curieweg 9b
8013 RA Zwolle
Nederland

06 50527267
http://kuperkozijnen.nl/

Schipper Kozijnen BV Zwolle

Ceintuurbaan 24
8024 AA Zwolle
Nederland

038 465 5622
http://www.schipperkozijnen.nl/showrooms/zwolle