Kunststof kozijnen Witte Paarden

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Witte Paarden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Witte Paarden verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Witte Paarden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Witte Paarden nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Witte Paarden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Witte Paarden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Witte Paarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ommen, Meppel en Staphorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Witte Paarden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Witte Paarden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Witte Paarden vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Witte Paarden kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Witte Paarden voor jouw woning

Het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Witte Paarden is niet iets wat je elke dag laat doen. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Witte Paarden zo belangrijk is. Een professional hoeft niet per definitie prijzig te zijn, zo lang je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Witte Paarden niet meteen voor de eerste de beste. Je wilt immers een vakman die je kunststof kozijnen in Witte Paarden zal plaatsen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet denkbaar. Je wilt de komende jaren immers onbezorgd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Witte Paarden.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Witte Paarden is een ecologische investering in je woonhuis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan heel erg lang mee. Daarnaast is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Witte Paarden?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een verstandig idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je expert!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Witte Paarden

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Witte Paarden die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Witte Paarden – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allerlei componenten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Witte Paarden zo’n geschikte beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Dankzij de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Witte Paarden je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Witte Paarden dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Witte Paarden – zelf plaatsen of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Witte Paarden zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dat heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een klus welke prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij constant het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de methode van vastzetten. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een geweldig resultaat komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Verder krijg je van een expert veelvuldig garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Witte Paarden

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Witte Paarden

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met ramen en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Witte Paarden in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je tevens nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Witte Paarden – het eerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij vaak voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Doorgaans is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Witte Paarden is het derhalve over het algemeen verstandig om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het beste bij jouw woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Witte Paarden. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de onkosten fiks stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Witte Paarden houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Witte Paarden een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Witte Paarden?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Witte Paarden – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere type kozijnen. Met de passende aluminium kozijnen in Witte Paarden heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Witte Paarden die van een bepaalde kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Witte Paarden staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Witte Paarden? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Witte Paarden
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Witte Paarden

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Witte Paarden. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Met onze internetpagina is het een optie om diverse offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je voorkeuren. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Witte Paarden

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Witte Paarden kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Witte Paarden

Positieve ervaring

22 juni 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Ingenieus afgewerkt bovendien.

- Paulus van Doorn

Via kozijnkaart succesvol!

15 juni 2022

Zag door de bomen het bos niet meer. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van prachtige kozijnen!

- Wendy van der Horst

Wauw wat prima!

10 juni 2022

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons huis ziet er zo luxe uit nu! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie tevens niet te duur uit!

- Nicolaas Vink

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg competent

2 juni 2022

Uitstekende vakmannen!

- Bianca Hendriks

Heldere uitleg ontvangen en uiterst blij met het resultaat.

27 mei 2022

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen ook via kozijnenkaart.nl

- Marinus Bosman

Offertes vergeleken altijd slim!

22 mei 2022

We hebben prachtige nieuwe kozijnen na een begrijpelijk advies. erg Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Sabrina Jansen

Resultaat is top

15 mei 2022

Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De aangebrachte houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- Wouter Scholten

De aantrekkelijkste aluminium kozijnen!

7 mei 2022

Wist niet dat raamkozijnen zo fraai konden zijn! Boven elke verwachting!

- Nathalie Gerritsen

Voornaamste belegging tot nu toe.

26 april 2022

De allerbeste investering die ik tot op dit moment aan mijn verblijf heb gedaan!

- Maartje van der Linden

Uitgelichte kozijnspecialisten in Witte Paarden

Bruins In Hout

Westerweiden 3b
7961 EA Ruinerwold
Nederland

06 47142744
http://www.bruinsinhout.nl/

Rienstra

Meyerweg 5A
8456 GA De Knipe
Nederland

0513 436 646
http://www.rienstra-kozijnen.nl/

G. van Doorn Montagewerken

1e Stichtingspad 6
8413 NS Oudehorne
Nederland

0513 465 358
https://www.vandoornmontage.frl/