Kunststof kozijnen Wijns

Behoefte aan een betaalbare kozijnspecialist uit Wijns die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Wijns verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Wijns – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Wijns nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Wijns
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Wijns gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wijns, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sneek, Bolsward en Leeuwarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Wijns

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Wijns is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Wijns vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Wijns voor jouw huis

Het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Wijns is niet iets wat je elke dag laat doen. Vandaar dat een professional voor jouw kunststof kozijnen in Wijns zo bepalend is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per sé duur te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Wijns niet direct voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die je kunststof kozijnen in Wijns zal aanleggen. Zo ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de aankomende jaren immers zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Wijns.

Kunststof kozijnen in Wijns zijn een juiste aanvulling aan je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan heel erg lang mee. Bovendien zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Wijns?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen installeren een prima idee is! Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Verder krijg je handige tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een vakman.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je deskundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Wijns

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Wijns die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Wijns – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij constateren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verscheidene componenten. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Wijns. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Voornamelijk houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen behoorlijk wat schade opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Wijns. De algehele uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Wijns is dan ook vaak een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Wijns – zelf plaatsen of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Wijns zelf te installeren. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft enkele redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van bijstand en dus erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Verder is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Wijns, waardoor je een keus krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de wijze van vastzetten. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een fantastisch effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Wijns

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Wijns

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. Het kaliber kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Wijns zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Bovendien bestaan er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de kosten te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Wijns in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Wijns – je eerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij veel voor in ons land. Dit komt vooral door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Wijns is het derhalve over het algemeen verstandig om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Wijns. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten flink stijgen. Dat is allicht goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Wijns?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Wijns – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Wijns zijn een ideaal tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil jij dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan nu nog offertes aan en bespaar snel. De specialisten staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Wijns.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Wijns? Onze kozijn specialisten uit Wijns informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Wijns
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor je kozijnen in Wijns. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je derhalve bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een zeer stevig karakter heeft. Hiermee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Wijns

Je hebt inmiddels een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Wijns. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn geweldig eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Wijns.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Wijns

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Wijns kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Wijns

Vakmannen

20 juni 2022

Alles ging toegeeflijk en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Erg blij en aardig verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Nicole van der Heijden

Eindelijk kunststof kozijnen!

19 juni 2022

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Tweetal weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Alexander van de Velde

Indrukwekkende uitstraling

8 juni 2022

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als bijzonder plezierig ervaren.

- Albert Schouten

Gewoon top

4 juni 2022

Helemaal volgens mijn verwachtingen.

- Cornelis van den Heuvel

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

26 mei 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en prima kozijnen! erg

- Maaike Koning

Voornaamste investering tot nu toe.

18 mei 2022

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn verblijf gedaan.

- Adrianus Kok

Positieve ervaring

15 mei 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Adriaan van de Veen

Uiterst blij

8 mei 2022

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten installeren (vervangen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Manon Koster

Klantgericht en vriendelijk

26 april 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum kunnen prikken. De kerels hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons daarnaast subjectief laten beoordelen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Prima service.

- Martine Martens

Uitgelichte kozijnspecialisten in Wijns

Kozijnenkoning kunststof Schüco

Van Cronenburchstraat 12 b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kozijnenkoning.nl/

Jansma Burdaard B.V. – Kunststof Kozijnen & Dakkapellen

Jislumerdyk 15
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 553
http://www.jansmaburdaard.nl/?utm_source=Google&utm_medium=Maps

thyssen kunststof kozijnen

Van Cronenburchstraat 12b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kunststofschuifdeuren.nl/form/contactformulier.html