Kunststof kozijnen Steensel

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist in Steensel die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Steensel verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Steensel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Steensel nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Steensel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Steensel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Steensel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sint Oedenrode, Veldhoven en Eersel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Steensel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Steensel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Steensel vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Steensel kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Steensel voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Steensel zijn voor talrijke huishoudens een nuttige investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Steensel kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende beslissing als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Steensel plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je exact wat je kunt verwachten, daardoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je expert!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Steensel

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Steensel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Steensel – waarom vervangende kozijnen installeren?

Er bestaat meestal een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Steensel. Veel personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desalniettemin kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Steensel. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoud en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens veel beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je woning. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren vaak flink wat schade ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Vanwege deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Steensel zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Dat is prettig, want je wilt natuurlijk een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Steensel dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Steensel – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat geld bezuinigen omdat het zelf regelen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Steensel. Bij het monteren van kozijnen in Steensel is het fundamenteel dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd zijn is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt vaak de garantie. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt aangaande het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Wegens de relatief lage prijzen voor het plaatsen van kozijnen in Steensel hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlug een indicatie hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Steensel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Steensel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met ramen en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Steensel zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ook bestaan er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Steensel in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je daarnaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Steensel – het allereerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief veel voor in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Als je houten kozijnen in Steensel wilt aanbrengen, is het meestal goed om een competente partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw woonhuis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Steensel. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de kosten veel stijgen. Dat is allicht goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van waarde als je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Steensel een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Steensel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Steensel – het tweede alternatief

Het is in ieder geval een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Steensel. Door middel van aluminium kozijnen in Steensel heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Steensel die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. De aluminium kozijnen in Steensel staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Steensel
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Steensel

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Steensel. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Door onze pagina is het een optie om enkele offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Steensel.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Steensel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Steensel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Steensel

Gewoon gelukkig met de kozijnen

4 september 2022

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten installeren (verwisselen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. En dat zonder meerkosten.

- Eric van de Berg

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

24 augustus 2022

Blij want uiterst mooi geworden en alle afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Dennis van Dijk

Afwerking zo prima gedaan

19 augustus 2022

uiterst gelukkig hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Rutger van Leeuwen

Gewoon blij met de kozijnen

9 augustus 2022

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten verwisselen. Het ging snel. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Maartje Verhoeven

Niet alleen afspraak is afspraak maar betaalbaar

7 augustus 2022

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, erg blij.

- Paulus Willemsen

Eindelijk aluminium kozijnen!

27 juli 2022

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Paar weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Sanne Vink

Vergelijken is slim

18 juli 2022

De nieuwe kozijnen zijn fijn na duidelijk advies. uiterst Zeer blij dus en tevens doordat we een mooie prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Johanna van de Veen

Raadgeving op maat

13 juli 2022

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet content dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en gelukkig!! De offerte was fijn en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Koen Willemsen

Prachtige aluminium kozijnen!

9 juli 2022

De aanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Binnen enkele weken waren de kozijnen geplaatst.

- Gerardus Wolters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Steensel

Geurts Kozijnen

Zoeferbeemd 16
5575 CE Luyksgestel
Nederland

0497 541 814
http://www.geurtskozijnen.nl/

HR Aluminiumbouw BV

Kuilenhurk 26D
5512 CB Vessem
Nederland

0497 592 374
http://www.hrkozijn.nl/

Belisol Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven
Nederland

040 200 5200
http://www.belisol.nl/showroom/eindhoven