Kunststof kozijnen Slenaken

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Slenaken?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Slenaken verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Slenaken – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Slenaken nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Slenaken
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Slenaken gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Slenaken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stein, Beek en Maastricht bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Slenaken

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Slenaken kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Slenaken vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Slenaken kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Slenaken laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Slenaken zijn voor talrijke huishoudens een slimme investering. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Slenaken kan komen plaatsen?

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen daardoor bij elk budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Slenaken hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Slenaken – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Er bestaat regelmatig een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Slenaken. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van hun bestaande kozijnen. Evengoed kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Slenaken. Op termijn zijn de onkosten minder, scheelt het je in het onderhoud en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er gewoonlijk ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderschatten is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans regelmatig wat schade ontstaan. Door deze schade ontstaat er doorgaans tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Door deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woning zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Slenaken zijn er nog alternatieve voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je pand. Dat is fijn, want je wilt logischerwijs een woonhuis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Slenaken is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Slenaken – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen plaatsen in Slenaken. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dat heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en zodoende erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Ook is een vakkundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Slenaken, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de wijze van vastmaken. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een geweldig resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Slenaken

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Slenaken

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief ramen en het plaatsen van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Slenaken zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Slenaken toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aanschaf. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Indien je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Slenaken – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Slenaken een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor een aantal mensen heel van belang. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog alternatieve aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Slenaken. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen lat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de ander. Maar tevens zijn er nog alternatieve redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in het woonhuis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je woonhuis.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Slenaken, is de eerstvolgende beslissing welke soort hout je wilt gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Natuurlijk staan ze keurig bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Slenaken?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Slenaken – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Slenaken wellicht wel wat voor jou! Zoek je een competente vakman voor het installeren van aluminium kozijnen bij je thuis? Bespaar dan behoorlijk geld door nu nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg professionele bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Slenaken te komen.

Wij garanderen dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar kosten voor aluminium kozijnen in Slenaken? Onze kozijn specialisten uit Slenaken informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Slenaken? Dan weet je zeker weten dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Slenaken
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een uitermate stevig karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Slenaken

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Slenaken. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de correcte gegevens meegeeft. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Slenaken.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Slenaken

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Slenaken kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Slenaken

Helder verhaal

10 maart 2023

Gingen eerst informeren. Toen we vervolgens de offertes kregen zijn we kritisch geïnformeerd en bezitten we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Alexander Verhoeven

Fantastisch resultaat

3 maart 2023

Had niet vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Natascha Verbeek

De omwonenden zijn jaloers!

22 februari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe pui en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, mooie prijs mogen ontvangen.

- Tom Blom

Uiterst prima geworden

17 februari 2023

We zijn blij met het eindresultaat. Na ontvangst van de offertes was de selectie snel gemaakt. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, wonderbaarlijk!

- Bianca de Jonge

Eindelijk kunststof kozijnen!

11 februari 2023

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Binnen enkele weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Sharon Willems

Vakmanschap

1 februari 2023

Het volledige proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Marinus Molenaar

Uiterst mooi geworden

28 januari 2023

Voldaan met het resultaat. Nadat we rap de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, fraai!

- Wendy de Groot

Mooie kozijnen

22 januari 2023

nette Deskundige lui bij plaatsing.

- Jeffrey de Leeuw

Wauw wat prima!

15 januari 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart totaal content!

- Dennis de Haan

Uitgelichte kozijnspecialisten in Slenaken

Partners Handelsonderneming U.A.

Boschstraat 16-18
6442 PB Brunssum
Nederland

06 51319999
http://www.departnersua.nl/

De Kock Raam en Deurtechniek Courage BV

Business Park Stein 210
6181 MB Elsloo
Nederland

046 433 4131
http://www.couragebv.nl/

H.J.M. Brouns Geulle

Westbroek 68
6243 CJ Geulle
Nederland

043 364 1472
https://www.brounstimmerfabriek.nl/