Kunststof kozijnen Maastricht

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Maastricht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Maastricht verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Maastricht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Maastricht nodig?

Een kozijnspecialist in Maastricht vinden

Kunststof kozijnen Maastricht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Maastricht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eijsden, Margraten en Schinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Maastricht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Maastricht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Maastricht vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Maastricht voor jouw huis

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Maastricht is niet iets wat je elke dag laat uitvoeren. Vandaar dat een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Maastricht zo belangrijk is. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een vakkundige niet per sé duur te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Maastricht niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Het is slimmer om het uit te besteden aan een specialist die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt de aankomende jaren namelijk gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Maastricht.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Maastricht is een duurzame investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een prima isolatie en gaan heel erg lang mee. Bovendien is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Maastricht?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een slim idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Maastricht – waarom vervangende kozijnen installeren?

Er bestaat veelal een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Maastricht. Het kan een kostbare aangelegenheid zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Desondanks is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Maastricht. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans regelmatig wat beschadiging ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Maastricht. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo aangenaam, je wilt namelijk wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Maastricht dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Maastricht – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je wellicht zelf je kozijnen plaatsen in Maastricht. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis indien je kiest voor een kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een klus die goed wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij altijd het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestigen. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Maastricht

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Maastricht

De prijzen voor kunststof kozijnen hangen af van meerdere zaken. Dit maakt het dan ook zo lastig om een richting te geven voor de gemiddelde prijzen. Wil je toch rap inzicht in een goede richtlijn voor deze kosten, vraag dan vlug offertes aan via het offerte formulier. Wel kunnen we de gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen in Maastricht die vaak in rekening worden gebracht voor je op een rijtje plaatsen. Een vast raam van 120×80 centimeter heeft een gemiddelde prijs van €780,-. Als je een draai-/kiepraam hebt kun je rekening houden met 930 euro gemiddeld (raam van 120×80). Wanneer je een valraam van 100×80 centimeter laat monteren dan ben je gemiddeld een (geld)som kwijt van €770,-. Deze kosten zijn natuurlijk beglazing en installatie.. Heb je liever meer geïsoleerde beglazing? Dan vallen de prijzen vanzelfsprekend wat hoger uit.

Zoals je dus wel kunt zien zijn de kosten voor kunststof kozijnen in Maastricht afhankelijk van de keuzes die je maakt. Vergelijken van experts is ook steeds handig. De experts moeten toch de concurrentie aangaan met de verschillende bedrijven. Vraag ook steevast in de offerte naar meerkosten. Door gebruik te maken van onze offerte mogelijkheid kom je niet meer voor verrassingen te staan maar weet je gelijk wat je kwijt bent voor de kosten voor kunststof kozijnen in Maastricht na ontvangst van de offertes.

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er gevarieerde manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat geld te besparen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Tevens is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Maastricht – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Maastricht een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar daarnaast zijn er nog meerdere overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je thuis.

Kies je voor houten kozijnen in Maastricht, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verschillende mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Maastricht?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Maastricht – het tweede alternatief

Het is ook een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Maastricht. Door middel van aluminium kozijnen in Maastricht heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fantastisch resultaat. De aluminium kozijnen in Maastricht staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Maastricht
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Maastricht

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Vraag dan eenvoudig en vlug je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Maastricht. Via deze offertes heb je meteen inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Maastricht. Het duurt vaak slechts een paar weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Maastricht? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je direct gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Maastricht

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Maastricht kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Maastricht

Gewoon top

12 mei 2023

Precies zoals ik had vermoed.

- Steven van Veen

Vakmannen

1 mei 2023

Alles ging soepel en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Niels van den Bosch

Goede installatie kunststof kozijnen

26 april 2023

Uitstekende vakmannen!

- Miranda van Vliet

Gewoon blij met de kozijnen

20 april 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten installeren (vernieuwen). Het ging snel. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Edwin Meijer

Gewoon verheugd met de kozijnen

10 april 2023

Ik ben tevreden. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Het ging rap. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. En dat zonder meerkosten.

- Charlotte van den Broek

Resultaat is top

7 april 2023

Tevreden met het resultaat. Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, wonderbaarlijk!

- Caroline Veenstra

In een klap het aantrekkelijkste woonhuis van de woonwijk.

28 maart 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Dat is toch fantastisch?

- Michel Kok

Fantastisch spul

21 maart 2023

prima Deskundige lui bij plaatsing.

- Anouk van de Brink

Offertes vergeleken altijd doen!

15 maart 2023

De nieuwe kozijnen zijn prima na duidelijk advies. Installatie en afwerking is top gedaan. Zeer gelukkig dus en tevens doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Johannes Kok

Uitgelichte kozijnspecialisten in Maastricht

Ambiance Maratec

Heerderdwarsstraat 25
6224 LS Maastricht
Nederland

043 363 5588
http://www.maratec.nl/

Rademo Ramen en Deuren

Karveelweg 10
6222 NH Maastricht
Nederland

06 22384333
http://www.rademo.nl/

Kura Kunststof Kozijnen Meerssen BV

Weerterveld 1
6231 NC Meerssen
Nederland

043 352 0200
http://www.kura.nl/