Kunststof kozijnen Meerssen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw kunststof kozijnen in Meerssen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Meerssen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Meerssen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Meerssen nodig?

Een kozijnspecialist in Meerssen vinden

Kunststof kozijnen Meerssen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Meerssen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stein, Beek en Maastricht bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Meerssen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Meerssen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Meerssen vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Meerssen voor jouw woning

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Meerssen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Meerssen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en rendabel je expert!

Kozijnen vervangen Meerssen – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat regelmatig een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Meerssen. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Toch kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Meerssen. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Zeker bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er regelmatig tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Dankzij deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Meerssen. Nieuwe kozijnen zorgen vaak namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een woonhuis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Kozijnen vervangen in Meerssen is dus in talrijke opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Meerssen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Meerssen zelf te installeren. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei die top wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog meerdere jaren plezier van zult hebben.

Ook is een deskundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Meerssen, waardoor je een variëteit krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, echter ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken netjes worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Meerssen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Meerssen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. Het kaliber kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief ramen en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Meerssen zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Meerssen tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Meerssen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Meerssen – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Meerssen een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, waaronder hout, is voor een aantal mensen enorm van belang. Er zijn weinig alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar er zijn nog andere componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Meerssen. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar daarbuiten zijn er nog andere redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in huis vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je woonhuis.

Kies je voor houten kozijnen in Meerssen, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woning. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Meerssen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Meerssen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Meerssen zijn een geweldig tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil jij dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink wat geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende deskundige bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Meerssen te komen.

Wij beloven dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Meerssen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Meerssen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Meerssen

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten installeren in Meerssen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig makkelijk te onderhouden. Middels onze site is het mogelijk om verschillende offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Meerssen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Meerssen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Meerssen

Heus vakmanschap

9 maart 2023

Duidelijk een prof met kennis van zaken. Buitengewoon!

- Miranda Vermeulen

Wauw wat prima!

1 maart 2023

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart helemaal content!

- Adriana van der Laan

Voornaamste investering tot nu toe.

23 februari 2023

De voornaamste investering die ik tot op dit moment aan mijn woning heb gedaan!

- Ruud Meijer

Goede afhandeling

15 februari 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Slim afgewerkt ook.

- Kim Hendriks

De buren zijn jaloers!

6 februari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe pui en kozijnen achter. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Janneke van der Heijden

Leuke campagne

3 februari 2023

Toentertijd we de offertes aanvroegen bleek dat daar ook een leuke actie gaande was bij 1 van de organisaties. Direct gebruik van gemaakt en met een mooie aftrek al onze kozijnen laten verwisselen.

- Robertus Vink

rap

24 januari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Alles is keurig gedaan en naderhand alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hen was al netjes en nu door arbeid mindering nog minder geld kwijt. content dus.

- Monique de Wit

tevreden

21 januari 2023

Super tevreden met de verduidelijking die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van installatie was mooi in overleg. Blij met de kozijnen en de prijs!

- Anita van Dam

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

10 januari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Super!

- Yvonne van der Heijden

Uitgelichte kozijnspecialisten in Meerssen

H.J.M. Brouns Geulle

Westbroek 68
6243 CJ Geulle
Nederland

043 364 1472
https://www.brounstimmerfabriek.nl/

Ambiance Maratec

Heerderdwarsstraat 25
6224 LS Maastricht
Nederland

043 363 5588
http://www.maratec.nl/

Bebemo BV

Mesbergweg 1
6325 BZ Berg en Terblijt
Nederland

043 604 3813
http://www.bebemo.nl/