Kunststof kozijnen Sauwerd

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Sauwerd die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Sauwerd verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Sauwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Sauwerd nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Sauwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Sauwerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sauwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Leek, Groningen en Haren bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Sauwerd

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Sauwerd kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Sauwerd vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Sauwerd voor jouw huis

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Sauwerd die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn doorgaans gunstig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Sauwerd plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Sauwerd – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Er bestaat vaak een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Sauwerd. Het kan een prijzige aangelegenheid zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Toch kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Sauwerd. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatie van je huis. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er vaak tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Vanwege deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je huis zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Sauwerd zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je gebouw fors kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt logischerwijs een woonhuis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Sauwerd dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Sauwerd – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Sauwerd zelf te installeren. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft vele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet enkel verzekerd van een karwei welke goed wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog meerdere jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een deskundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Sauwerd, waardoor je een optie krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestigen. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Sauwerd

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Sauwerd

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het zetten van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Tevens is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Sauwerd – het allereerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het als voorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit een aantal houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Sauwerd is het daarom altijd slim om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het voornaamste bij je woning past.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Sauwerd. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de kosten ver stijgen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Sauwerd houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Sauwerd?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Sauwerd – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Sauwerd wellicht wel wat voor jou! Wil jij dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan veel geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Sauwerd te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Sauwerd? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Sauwerd
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Sauwerd. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Sauwerd

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan nu simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Sauwerd. Vanuit deze offertes heb je meteen inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten installeren in Sauwerd. Het duurt meestal slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Sauwerd? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je vandaag gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Sauwerd

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Sauwerd kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Sauwerd

Geslaagde aankoop

19 mei 2023

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom bovendien snel een installatie afspraak kunnen maken. En niet geheel onbenullig, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Petrus Janssen

Afwerking zo mooi gedaan

13 mei 2023

uiterst blij hoe de afwerking is afgehandeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Albert Kuipers

Snel geleverde kozijnen

7 mei 2023

erg bedrijf! Vlotte levering! Zeer tevreden. Aanrader met scherpe tarieven.

- Antonius Janssen

Top

29 april 2023

Wist even niet waar ik een expert kon vinden die vakkundig was. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Geweldige kozijnen nu!

- Renate Groen

Foutloos

22 april 2023

daarnaast voor een simplistisch stukje kunststof was het foutloos geregeld.

- Irene Willemsen

Goed advies

14 april 2023

We werden kritisch begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Cornelis Bosch

Voortreffelijk resultaat!

6 april 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun kozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Inge Visser

Beste dienstverlening die ik ooit heb ervaren

1 april 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te controleren of ik nog altijd tevreden was. Fantastisch!

- Maurice Groen

Onvervalst vakmanschap

21 maart 2023

Duidelijk een persoon met kennis van zaken. Enorm fijn!

- Marianne Huisman

Uitgelichte kozijnspecialisten in Sauwerd

Korving Houtbewerking

Jeverweg 15
9723 JE Groningen
Nederland

050 549 7666
http://www.korvinghoutbewerking.nl/

Timmerfabriek Bos & Kuipers V.O.F

Kopenhagenstraat 4
9723 BB Groningen
Nederland

050 549 7593
http://www.timmerfabriekboskuipers.nl/

Kozijnen Centrum Groningen

Osloweg 138
9723 BX Groningen
Nederland

050 364 5447
http://kozijnencentrumgroningen.nl/