Kunststof kozijnen Bedum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Bedum?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Bedum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bedum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Bedum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bedum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zuidhorn, Loppersum en Winsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bedum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Bedum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Bedum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bedum voor jouw woning

Kunststof kozijnen in Bedum zijn voor vele huishoudens een slimme investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Bedum kan komen aanbrengen?

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen gunstig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Bedum hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Bedum – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Bedum doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een kostbare aangelegenheid zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desalniettemin is het doorgaans veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Bedum. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoud en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls flink wat schade ontstaan. Door deze schade ontstaat er meestal tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Door deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Bedum. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken immers over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Kozijnen vervangen in Bedum is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bedum – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen installeren in Bedum. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis als je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet louter verzekerd van een klus die prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog talloze jaren plezier van zult krijgen.

Verder is een vakkundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Bedum, waardoor je een optie krijgt tussen het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een grandioos effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de bezigheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Verder krijg je van een vakman dikwijls garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bedum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bedum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met ramen en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Bedum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je tevens nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bedum – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Bedum een goed alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Vanzelfsprekend komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plank of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar tevens zijn er nog meerdere overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis te behouden! Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je woonhuis.

Kies je voor houten kozijnen in Bedum, dan moet je ook nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verschillende opties. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Daarbuiten zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Bedum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bedum – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Bedum mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een kundige expert voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar direct. Er zijn immers genoeg kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Bedum te komen.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Bedum? Onze kozijn specialisten uit Bedum informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Bedum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor je kozijnen in Bedum. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Bedum

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Vraag dan eenvoudig en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Bedum. Je hebt dan direct inzicht in je prijzen voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Bedum. Het duurt vaak slechts een paar weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Bedum? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je nu makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bedum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bedum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bedum

Gewoon blij met de kozijnen

9 maart 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (verwisselen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Wilhelmina Koning

Afwerking zo mooi gedaan

28 februari 2023

uiterst gelukkig hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een nette prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Jolanda van de Velde

Aanrader!

21 februari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima mooie kwaliteit en niet duur! Ik zou het echt aanraden. contente klant.

- Jan van Leeuwen

Uitleg was verhelderend en het is onwijs prima geworden

15 februari 2023

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen bovendien via kozijnenkaart.nl

- Jacob de Jonge

Uiteindelijk aluminium kozijnen!

9 februari 2023

De aanvraag werd lekker gauw opgevolgd. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Anna Peters

Zeker doen!

5 februari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg prima deugdelijkheid en niet duur! Oprecht een aanrader. Ik ben uiterst blij.

- Jasper de Jong

Klantgericht en vriendelijk

29 januari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna rap een datum mogen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge winst maar feitelijk of we blij waren. erg service.

- Angela van de Pol

Netjes afgewerkt

21 januari 2023

uiterst gelukkig hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een nette prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Michel Martens

Uiteindelijk aluminium kozijnen!

14 januari 2023

De aanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Björn de Wit

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bedum

Korving Houtbewerking

Jeverweg 15
9723 JE Groningen
Nederland

050 549 7666
http://www.korvinghoutbewerking.nl/

Timmerfabriek Bos & Kuipers V.O.F

Kopenhagenstraat 4
9723 BB Groningen
Nederland

050 549 7593
http://www.timmerfabriekboskuipers.nl/

Kozijnen Centrum Groningen

Osloweg 138
9723 BX Groningen
Nederland

050 364 5447
http://kozijnencentrumgroningen.nl/