Kunststof kozijnen Reusel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke kozijnspecialist in Reusel die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Reusel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Reusel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Reusel nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Reusel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Reusel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Reusel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Goirle, Hilvarenbeek en Eersel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Reusel

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Reusel kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Reusel. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Reusel kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Reusel laten plaatsen

Je bent natuurlijk niet elke dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Reusel. Vandaar dat een deskundige voor jouw kunststof kozijnen in Reusel zo bepalend is. Een vakkundige hoeft niet per definitie prijzig te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Reusel niet direct voor de eerste de beste. Je wilt namelijk een expert die de kunststof kozijnen in Reusel zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet denkbaar. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Reusel, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Reusel is een ecologische investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Bovendien is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een slim idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je geschikte tips om te besparen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je professional!

Kozijnen vervangen Reusel – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan straks alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Reusel. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat beschadiging opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je gebouw.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Reusel. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis flink kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je verblijf. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook eenvoudig weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Reusel is dan ook vaak een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Reusel – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie tamelijk kosten bezuinigen want het persoonlijk doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Uiteraard zitten er nadelen aan het zelf verrichten van de montage voor de kozijnen in Reusel. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk uiterst belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Zo vervalt vaak de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het aanbrengen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Door de lange levensduur en het gemak van installatie vallen de tarieven mee indien je een deskundige inhuurt in Reusel. Vlug een schatting krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Reusel.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Reusel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Reusel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Allicht hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, inclusief glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Reusel zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de installatie. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Reusel uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Reusel – je eerste alternatief

Houten kozijnen Reusel, voor velen een eersteklas alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog overige fijne kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veiligere woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Reusel, is de volgende beslissing welke soort hout je wilt gebruiken. Er bestaan allerlei opties. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Uiteraard staan ze keurig bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Reusel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Reusel – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Reusel eventueel wel wat voor jou! Zoek je een competente expert voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar meteen. Er zijn immers genoeg kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Reusel te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Reusel? Onze kozijn specialisten uit Reusel informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Reusel? Dan weet je zeker weten dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Reusel? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten beschikbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Reusel
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een erg solide karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Reusel

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Reusel. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn onwijs makkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Reusel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Reusel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Reusel

De mooiste kozijnen van de straat!

11 maart 2023

Van een paar deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Dat is toch geweldig?

- Bastiaan van Dongen

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

27 februari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Super!

- Claudia van de Velden

Onder de indruk!

26 februari 2023

Wat een ontzettende expert, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. De kozijnen stralen luxe uit! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie daarnaast niet te duur uit!

- Tom Bakker

Content met de aanschaf.

16 februari 2023

De offerte was snel in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de afspraak voor plaatsing zo gemaakt. Verder niet de hoofdprijs hoeven te afrekenen dus prima.

- Edwin Martens

Goede opheldering gehad

11 februari 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn keurig op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Nathalie van der Meulen

Uiterst blij

31 januari 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten installeren (vernieuwen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. En dat zonder meerkosten.

- Hendrika de Groot

nette campagne

26 januari 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat daar bovendien een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Gelijk gebruik van gemaakt en met een mooie prijsverlaging al onze kozijnen laten verwisselen.

- Christian van der Meulen

Beste investering tot nu toe.

20 januari 2023

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn verblijf gedaan.

- Elizabeth van der Heijden

Top advies

15 januari 2023

We werden kritisch begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Dennis Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Reusel

Profielux

Notelstraat 7b
5085 ET Esbeek
Nederland

013 467 5177
http://www.profielux.nl/

P & R Montage

Lensheuvel 35
5541 BA Reusel
Nederland

06 51357032
http://prmontage.nl/

Hendrikx deuren & Kozijnen

Hoogakker 2A
5527 AE Hapert
Nederland

0497 870 032
http://hendrikx-deuren-kozijnen.nl/