Kunststof kozijnen Poeldijk

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Poeldijk die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Poeldijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Poeldijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Poeldijk nodig?

Een kozijnspecialist uit Poeldijk vinden

Kunststof kozijnen Poeldijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Poeldijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Poeldijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wassenaar, Delft en Schiedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Poeldijk

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Poeldijk kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Poeldijk vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Poeldijk voor jouw woning

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Poeldijk die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen thuis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Poeldijk hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Poeldijk – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat vaak een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Poeldijk. Meerdere personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desondanks kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Poeldijk. Op termijn zijn de kosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal flink wat beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er doorgaans tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Vanwege deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je substantieel veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Poeldijk zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen over het algemeen namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je pand. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi pand kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Poeldijk is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Poeldijk – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Poeldijk zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft vele oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor de kozijnspecialist. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je continu het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Bovendien krijg je van een vakman regelmatig waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Poeldijk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Poeldijk

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Poeldijk zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Bovendien bestaan er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Poeldijk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je tevens nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Poeldijk – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Poeldijk een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor meerdere mensen aardig belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere aspecten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Poeldijk. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de diverse mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook over het algemeen uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar hout heeft nog andere prettige kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je verblijf.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Poeldijk, is de eerstvolgende keuze welke houtsoort je wil gebruiken. Er bestaan allerlei mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Poeldijk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Poeldijk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Poeldijk zijn een geweldig tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil je dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink wat geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Poeldijk te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar prijzen voor aluminium kozijnen in Poeldijk? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker weten dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Poeldijk
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Poeldijk. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je derhalve bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Poeldijk

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Poeldijk. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig makkelijk te onderhouden. Middels onze pagina is het mogelijk om enkele offertes te krijgen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Poeldijk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Poeldijk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Poeldijk

Helder en snel

9 maart 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. Vlotte afhandeling na offerte. Keurig geinstalleerd en de afwerking precies.

- Janneke Wolters

Ronduit doen!

1 maart 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg prima kwaliteit en niet duur! Ik zou het echt aanraden. Tevreden klant.

- Evelien de Graaf

Klantvriendelijke benadering

26 februari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons daarnaast subjectief laten beseffen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we eerst wilden. erg service.

- Klaas van de Velde

Vergelijken is slim

19 februari 2023

De nieuwe kozijnen zijn vertrouwd na duidelijk advies. Zeer vakkundig geplaatst, alles is prima afgewerkt. Zeer gelukkig dus en tevens doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Barry de Graaf

Helder en snel

8 februari 2023

Goede informatie over het vernieuwen van de schuifluik. Snelle afwikkeling na offerte. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Saskia de Jong

Uitstekend

3 februari 2023

Covid of niet, het proces is goed gegaan met alle maatregelen van dien. Het resultaat is ook niet minder om, wauw! Misschien niet de goedkoopste, maar toch wel de slimste keuze!

- Jelle Hofman

Offertes vergeleken altijd slim!

24 januari 2023

De nieuwe kozijnen zijn goed na duidelijk advies. Plaatsing en afwerking is prima gedaan. Zeer gelukkig dus en ook doordat we een mooie prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Sandra de Haan

Tevreden over de aanschaf.

16 januari 2023

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom ook snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet geheel onbenullig, een mooie prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Dirk de Ruiter

Snel en duidelijk

9 januari 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. De uitleg was evident en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Marianne van de Ven

Uitgelichte kozijnspecialisten in Poeldijk

Portalume

Bovendijk 29
2295 RV Kwintsheul
Nederland

0174 638 015
http://www.portalume.com/

AKPro

Slotenmakerstraat 20
2672 GD Naaldwijk
Nederland

0174 235 825
http://akpro.nl/

PE Services

Beresteinlaan 285
2542 JH Den Haag
Nederland

070 740 0100
http://www.pe-services.nl/