Kunststof kozijnen Delft

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Delft?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Delft verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Delft – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Delft nodig?

Een kozijnspecialist uit Delft vinden

Kunststof kozijnen Delft
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Delft gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oegstgeest, Leiderdorp en Zoeterwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Delft

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Delft kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Delft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Delft kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Delft laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Delft zijn voor talrijke huishoudens een nuttige investering. Nu zijn er alleen nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een vaststaand bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Delft plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je expert!

Kozijnen vervangen Delft – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Delft doe je logischerwijs niet zo maar. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Desalniettemin is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Delft. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je verblijf. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls flink wat beschadiging ontstaan. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee zeer veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Delft. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo plezierig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk doorgaans waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Delft dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Delft – zelf installeren of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Delft zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis indien je kiest voor een kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei die goed wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog vele jaren plezier van gaat krijgen.

Ook is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Delft, waardoor je een variëteit krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de manier van fixeren. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Delft

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Delft

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die tevens de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Delft zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Delft toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om behoorlijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Delft – het eerste alternatief

Houten kozijnen Delft, voor velen een prachtig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor een aantal mensen heel van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Natuurlijk komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de meerdere mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar daarbuiten zijn er nog overige redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in het woonhuis vast te houden! Een ander doorslaggevend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je verblijf.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Delft, is de eerstvolgende keuze welke soort hout je gaat gebruiken. Er bestaan verscheidene opties. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Delft?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Delft – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Delft mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een competente vakman voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je thuis? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar gauw. Er zijn namelijk voldoende deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Delft te komen.

Wij beloven dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Delft? Onze kozijn specialisten uit Delft informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Delft? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Delft
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een zeer robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Delft

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan vandaag eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Delft. Dankzij deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Delft. Veelal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Delft? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Wanneer je nu nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Delft weet je onmiddellijk waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Delft

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Delft kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Delft

Vakmannen

8 maart 2023

Het hele traject van offerte t/m oplevering verliep en de service is geniaal. Erg blij en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Arie de Boer

Uiterst prima geworden

1 maart 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, prima!

- Björn van de Wal

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg fijn

23 februari 2023

Geweldig mannen!

- Sabine Schipper

Goede samenwerking

14 februari 2023

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het lijkt bijna een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Christiaan de Vos

gelukkig

8 februari 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Toch uitermate tevreden met de verduidelijking. De datum van plaatsing was fijn in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de prijs!

- Patrick Kok

Gewoon gelukkig met de kozijnen

4 februari 2023

Ben uiterst blij. We hebben 5 kozijnen laten verwisselen. Het ging rap. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Catharina Jacobs

Geweldige kunststof kozijnen!

27 januari 2023

Had nooit verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Annemarie Huisman

Maatwerk

19 januari 2023

Alles ging toegeeflijk en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Een dikke pluim voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Saskia Post

Niet enkel meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

12 januari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de entree van onze jaren 40 woning een stuk minder winderig zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat internet laat zien. Materiaal en afwerking top!

- Eva Visser

Uitgelichte kozijnspecialisten in Delft

Van Zonneveld Aluminium ‘s-Gravenhage B.V.

Heulweg 19
2288 GN Rijswijk
Nederland

015 214 0985
http://www.vazonal.nl/

Q Windows

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk
Nederland

070 260 1822
http://www.qwindows.nl/

Hout- en Timmerfabriek Oudshoorn B.V.

Diepenhorstlaan 9-11
2288 EW Rijswijk
Nederland

070 387 6844
http://www.timmerfabriekoudshoorn.nl/