Kunststof kozijnen Petten

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Petten?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Petten verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Petten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Petten nodig?

Een kozijnspecialist uit Petten vinden

Kunststof kozijnen Petten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Petten gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Petten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerhugowaard, Schagen en Anna Paulowna bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Petten

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Petten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Petten. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Petten kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Petten voor jouw huis

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Petten. Vandaar dat een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Petten zo belangrijk is. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Petten niet meteen voor de eerste de beste. Je wilt immers een vakman die de kunststof kozijnen in Petten zal aanleggen. Op die manier ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren immers gerust kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Petten.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Petten is een duurzame investering in je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de talloze redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Verder krijg je geschikte tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Petten – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Er bestaat meestal een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Petten. Het kan een kostbare affaire zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Niettemin kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Petten. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatie van je huis. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans veel beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er dikwijls tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar wanneer je kozijnen laat vervangen in Petten zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis aanmerkelijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo aangenaam, je wilt immers wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Petten dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Petten – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je mogelijk zelf je kozijnen installeren in Petten. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft verschillende oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis indien je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei welke top wordt verricht en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog meerdere jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij constant het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de wijze van vastmaken. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Verder krijg je van een vakman meestal garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Petten

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Petten

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Petten zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Petten uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het zetten van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie krijgen. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Petten – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Petten een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor veel mensen zeer belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Vanzelfsprekend komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de aparte opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd nog uniek. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar tevens zijn er nog andere redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de bescherming in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Petten, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort pand. Vanzelfsprekend staan ze mooi bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Petten?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Petten – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere type kozijnen. Met de geschikte aluminium kozijnen in Petten heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Petten? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Petten
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Petten

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan meteen gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Petten. Dankzij deze offertes heb je snel inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Petten. Vaak kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Petten? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je direct eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Petten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Petten kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Petten

Goede uitleg gehad

15 februari 2023

De eerste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Ellen Koster

Gewoon in orde

8 februari 2023

Goede afwerking en nazorg en een goede prijs.

- Ellen Verhoeven

uiterst vergenoegd

1 februari 2023

Super gelukkig over de uitleg die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van plaatsing was mooi in overleg. uiterst content dus!

- Tim Vink

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

26 januari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Super!

- Michel de Ruiter

De mooiste kozijnen van de straat!

19 januari 2023

Van een paar deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Hoe gaaf is dat?

- Renate de Wit

Goede opheldering

10 januari 2023

Gingen vooraf informeren. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Tom Veenstra

nette actie

3 januari 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er tevens een leuke actie gaande was bij 1 van de organisaties. Gelijk gebruik van gemaakt en met een mooie korting al onze kozijnen laten vernieuwen.

- Thijs van de Brink

Opheldering was begrijpelijk en het is erg mooi geworden

26 december 2022

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Daniëlle Jonker

Afwerking zo mooi gedaan

21 december 2022

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Margaretha Driessen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Petten

Richter Kozijnen B.V.

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar
Nederland

072 541 2640
https://kozijnen.site/richter-kozijnen-bv/35030542

Houtindustrie Stam & Landman BV.

Nijverheidsplein 1A
1704 RB Heerhugowaard
Nederland

072 576 0360
http://www.stamenlandman.nl/

HPV-Timmerwerken

Handelsweg 6V
1785 AE Den Helder
Nederland

085 060 7682
https://hpvtimmerwerken.nl/