Kunststof kozijnen Obbicht

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Obbicht?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Obbicht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Obbicht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Obbicht nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Obbicht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Obbicht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Obbicht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beek, Maastricht en Meerssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Obbicht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Obbicht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Obbicht. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Obbicht voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Obbicht is niet iets wat je dagelijks laat verrichten. Vandaar dat een expert voor je kunststof kozijnen in Obbicht zo bepalend is. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per definitie duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Obbicht te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een specialist die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt de aankomende jaren namelijk onbezorgd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Obbicht.

Kunststof kozijnen in Obbicht zijn een goede aanvulling aan je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan enorm lang mee. Bovendien zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Obbicht?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een goed idee is! Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Obbicht – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Obbicht doe je logischerwijs niet zo maar. Flink wat mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Niettemin kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Obbicht. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je huis. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee enorm veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Obbicht. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je gebouw substantieel kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt uiteraard een woonhuis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken toch altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Kozijnen vervangen in Obbicht is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Obbicht – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het eigenhandig installeren van kozijnen in Obbicht. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard bijzonder belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een specialist is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Kozijnen hebben een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de tarieven mee indien je een vakman inhuurt in Obbicht. Gauw een indicatie krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Obbicht.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Obbicht

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Obbicht

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Obbicht uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te besparen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Obbicht – je eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanleggen bij jou in huis. Zo is het als voorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Tevens kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Als je houten kozijnen in Obbicht wilt aanbrengen, is het meestal fijn om een deskundige partij om begeleiding te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het allerbeste bij jouw woning past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Obbicht. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de kosten veel oplopen. Dat is allicht goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot zeldzaam indien er goed voor de houten kozijnen in Obbicht gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Obbicht?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Obbicht – het tweede alternatief

Het is in ieder geval een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Obbicht. Met de goede aluminium kozijnen in Obbicht heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Obbicht staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Obbicht? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Obbicht
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Obbicht

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan direct simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Obbicht. Je hebt dan meteen inzicht in je prijzen voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Obbicht. Het duurt veelal slechts een paar weken voordat je huis totaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Obbicht? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Als je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Obbicht weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Obbicht

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Obbicht kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Obbicht

Opheldering was begrijpelijk en het is erg prima geworden

18 maart 2023

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Simone van der Linden

Snel en duidelijk

8 maart 2023

We hebben advies ontvangen ivm een schuifluik. De uitleg was evident en de offertes waren scherp. Proper geplaatst en de afwerking secuur.

- Anita Peters

Uiterst content

1 maart 2023

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vervangen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Gerardus van den Heuvel

nette kozijnen

26 februari 2023

Via kozijnenkaart hebben we nu prima kozijnen. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Nienke de Bruijn

Klantgericht en vriendelijk

13 februari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar oprecht of we gelukkig waren. Blij met deze manier van zaken doen.

- Hendrik Kuijpers

Wauw wat prima!

12 februari 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart helemaal tevreden!

- Hendrik Veenstra

Foutloos

2 februari 2023

Mede voor een simplistisch stukje kunststof was het volmaakt geregeld.

- Marc Meijer

Beste dienstverlening die ik ooit heb ervaren

26 januari 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te vragen of ik nog steeds tevreden was. Super!

- Claudia Jonker

prima campagne

17 januari 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er ook een leuke actie gaande was bij 1 van de bedrijven. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een grote prijsverlaging al onze kozijnen vernieuwd.

- Tom de Lange

Uitgelichte kozijnspecialisten in Obbicht

De Kock Raam en Deurtechniek Courage BV

Business Park Stein 210
6181 MB Elsloo
Nederland

046 433 4131
http://www.couragebv.nl/

Dreja Ramen En Deuren

Parallelweg 35 A
6161 SK Geleen
Nederland

046 437 1565
http://www.dreja.nl/

Frans Tummers Kunststoffen B.V.

Veeweg 4
6365 CV Schinnen
Nederland

046 443 1757
http://www.tummerskunststof.nl/