Kunststof kozijnen Lucaswolde

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Lucaswolde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Lucaswolde verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lucaswolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Lucaswolde nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Lucaswolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lucaswolde gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lucaswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Schiermonnikoog en Leek bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lucaswolde

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Lucaswolde kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Lucaswolde. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Lucaswolde kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lucaswolde laten installeren

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Lucaswolde die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Lucaswolde plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je vakkundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Lucaswolde

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Lucaswolde die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Lucaswolde – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Lucaswolde. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Lucaswolde. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je huis. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Je kozijnen vervangen in Lucaswolde is dan ook doorgaans een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lucaswolde – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf uitvoeren van de montage voor de kozijnen in Lucaswolde. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk extreem belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd zijn is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Indien je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Door de betrekkelijk lage tarieven voor het plaatsen van kozijnen in Lucaswolde hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlot een richtlijn hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lucaswolde

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lucaswolde

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen bedragen zijn heel voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Lucaswolde in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je bovendien nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lucaswolde – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Lucaswolde een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere componenten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Lucaswolde. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar hout heeft nog meerdere fijne eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte te behouden. Een ander bekend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de bescherming in en rondom je thuis.

Kies je voor houten kozijnen in Lucaswolde, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Vanzelfsprekend staan ze knap bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan goed samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Lucaswolde?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lucaswolde – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Lucaswolde wellicht wel wat voor jou! Zoek je een deskundige specialist voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in huis? Vraag dan nu nog offertes aan en bespaar snel. De specialisten staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Lucaswolde.

Wij verzekeren dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Lucaswolde? Onze kozijn specialisten uit Lucaswolde informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Lucaswolde? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Lucaswolde
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een zeer solide karakter heeft. Hiermee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Lucaswolde

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan direct makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Lucaswolde. Je hebt dan meteen inzicht in je kosten voor het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Lucaswolde. Dikwijls kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Lucaswolde? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je vandaag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lucaswolde

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lucaswolde kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lucaswolde

Snel en duidelijk

10 november 2022

Goede informatie over het verwisselen van de schuifluik. Vlotte afhandeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Mark van de Velden

erg vertrouwd!

6 november 2022

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en opnieuw tevreden. Prima service en niet te duur.

- Elizabeth van Dijk

Vakmanschap

28 oktober 2022

Het hele project van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Erg blij en blij verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Angelique van der Linden

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

20 oktober 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Super!

- Yvonne van Dongen

Positieve ervaring

15 oktober 2022

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. Kundig afgewerkt ook.

- Iris Timmermans

Nieuwe kozijnen zijn

7 oktober 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe pui en kozijnen achter. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan inderdaad uit, nette prijs kunnen ontvangen.

- Richard de Ruiter

Leuke actie

30 september 2022

We hadden geluk dat er een nette campagne was bij een van de organisaties van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een grote korting al onze kozijnen vernieuwd.

- Marianne de Graaf

Indrukwekkende uitstraling

19 september 2022

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Echt hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als uitermate comfortabel ervaren.

- Ruud van de Velden

Installatie van kunststof kozijnen gewoon vertrouwd

13 september 2022

Geweldig mannen!

- Jan Vink

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lucaswolde

Gevel En Huis BV

Kruisweg 43
9363 AB Marum
Nederland

06 52601877
https://www.gevelenhuis.nl/

Kerssens Kozijnen BV

Legolaan 8F
9861 AT Grootegast
Nederland

06 41811276
http://www.kerssens-kozijnen.nl/

Windows4U Kozijnen

Rondweg 7
9861 GK Grootegast
Nederland

0594 611 857
http://www.windows4u.nl/