Kunststof kozijnen Lippenhuizen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Lippenhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Lippenhuizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lippenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Lippenhuizen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Lippenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lippenhuizen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lippenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Leeuwarden, Leek en Marum bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lippenhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Lippenhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Lippenhuizen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Lippenhuizen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lippenhuizen voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Lippenhuizen is niet iets wat je dagelijks laat uitvoeren. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Lippenhuizen zo belangrijk is. Een expert hoeft niet per definitie prijzig te zijn, zo lang je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Lippenhuizen te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een expert die je kunststof kozijnen in Lippenhuizen zal aanleggen. Zo ben je immers verzekerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk juist kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Lippenhuizen, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Lippenhuizen is een ecologische investering in je woning. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Bovendien is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Lippenhuizen?

Je leest hier alles over de verschillende redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Natuurlijk vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en goedkoop je expert!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Lippenhuizen

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Lippenhuizen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Lippenhuizen – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Er bestaat dikwijls een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Lippenhuizen. Het kan een kostbare affaire zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Evengoed is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Lippenhuizen. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je huis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls veel schade ontstaan. Door deze schade ontstaat er doorgaans tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee zeer veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je pand zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Lippenhuizen zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is goed, want je wilt uiteraard een woonhuis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Kozijnen vervangen in Lippenhuizen is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lippenhuizen – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Lippenhuizen zelf te installeren. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor de kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een karwei die top wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog talloze jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een deskundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Lippenhuizen, waardoor je een variëteit krijgt tussen het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet enkel materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis weldra een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lippenhuizen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lippenhuizen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Lippenhuizen zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Bovendien bestaan er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Lippenhuizen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lippenhuizen – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Lippenhuizen een goed alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd nog uniek. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog alternatieve fijne kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte te behouden. Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je verblijf.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Lippenhuizen, is de volgende beslissing welke houtsoort je wil gebruiken. Er bestaan verschillende opties. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort pand. Uiteraard staan ze mooi bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Lippenhuizen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lippenhuizen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Lippenhuizen zijn een fantastisch tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige expert voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Bespaar dan behoorlijk geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg kundige bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Lippenhuizen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw wensen? Onze kozijn specialisten uit Lippenhuizen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Lippenhuizen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Lippenhuizen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Lippenhuizen

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Lippenhuizen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn onwijs eenvoudig te onderhouden. Door onze pagina is het mogelijk om enkele offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor kosten je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Lippenhuizen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lippenhuizen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lippenhuizen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lippenhuizen

Uitermate mooie kwaliteit

8 november 2022

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Oprecht vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als uitermate prettig ervaren.

- Annemarie van Veen

competent advies

31 oktober 2022

We werden competent begeleid en kregen duidelijk advies toen we vragen hadden.

- Rob Evers

Leuke campagne

24 oktober 2022

Toentertijd we de offertes aanvroegen bleek dat er daarnaast een leuke actie gaande was bij 1 van de organisaties. Direct gebruik van gemaakt en met een mooie prijsvermindering al onze kozijnen laten vervangen.

- Irene Mulder

In een klap het mooiste huis van de woonwijk.

20 oktober 2022

Van een aantal deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Hoe gaaf is dat?

- Lisette Kuijpers

Goede samenwerking

14 oktober 2022

We kregen gericht advies en waren vriendelijk. Het lijkt bijna een nieuw huis zo prima. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Mirjam van der Linden

Kennis van zaken

4 oktober 2022

De vakman wist precies waar hij het over had. Gigantisch fijn!

- Deborah Willemsen

Kozijnen zijn geweldig!

1 oktober 2022

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. super

- Gerardus de Lange

rap

23 september 2022

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en daarna snel aan het werk. Geheel is keurig gedaan en achteraf alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs daarnaast en achteraf nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Petra Huisman

Prima advies

12 september 2022

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet tevreden dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was top en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Maaike van Dam

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lippenhuizen

Verweij Houttechniek Drachten (nevenvestiging)

De Giek 22
9206 AT Drachten
Nederland

0512 740 512
http://www.verweij-ht.nl/nl

Brander Machinale Houtbewerking

Tolbaas 3
8401 GD Gorredijk
Nederland

0513 466 846
http://www.brandermachinalehoutbewerking.nl/

Select Windows Drachten B.V.

De Bolder 52
9206 AR Drachten
Nederland

0512 355 056
https://www.selectwindowsdrachten.nl/