Kunststof kozijnen Leunen

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist in Leunen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Leunen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Leunen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Leunen nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Leunen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Leunen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leunen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Helden, Maasbree en Gennep bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Leunen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Leunen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Leunen vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Leunen laten plaatsen

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Leunen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Maar hoe kies je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Leunen kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Leunen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Leunen – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

We herkennen dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op een aantal aspecten. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Leunen. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Wegens deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in het woonhuis hangen. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Leunen je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis aanzienlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woonhuis. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Leunen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Leunen – zelf plaatsen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er wel wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Leunen. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard bijzonder belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, inscheuren in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de betrekkelijk lage tarieven voor het installeren van kozijnen in Leunen hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de beste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Leunen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Leunen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die ook de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Leunen zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ook zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Leunen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Leunen – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Leunen een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, waaronder hout, is voor een aantal mensen heel belangrijk. Er zijn weinig andere grondstoffen die zo warm en sfeervol eruit zien als dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de meerdere mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plank of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar daarbuiten zijn er nog meerdere redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in de woning vast te houden! Een ander relevant aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je pand.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Leunen, is de volgende beslissing welke soort hout je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Natuurlijk staan ze goed bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Daarbuiten zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Leunen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Leunen – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Leunen. Met de goede aluminium kozijnen in Leunen heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Leunen die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Leunen staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om flink wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Leunen? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Leunen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Leunen

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Vraag dan makkelijk en razendsnel je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Leunen. Dankzij deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Leunen. Vaak kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Leunen? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je nu gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Leunen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Leunen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Leunen

Helder en snel

8 maart 2023

Goede informatie over het verwisselen van de schuifluik. Vlotte afwikkeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Ellen Mol

Ronduit doen!

1 maart 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van onwijs prima deugdelijkheid en niet duur! Ik zou het oprecht aanraden. blije klant.

- Marloes de Graaf

Super geholpen via kozijnenkaart

26 februari 2023

Wist even niet waar ik een vakman kon vinden die vakbekwaam was. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van mooie kozijnen!

- Dave Jansen

Fantastisch spul

17 februari 2023

nette De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Antonius van Wijk

Samenwerking en overleg was top

12 februari 2023

We kregen gericht advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Judith van Dijk

Offertes vergeleken altijd slim!

1 februari 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. erg Zeer gelukkig dus en ook doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Paul Hofman

Isolatie en waardevermeerdering in 1

29 januari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. We zijn hier nu zo gelukkig mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de entree van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Mooie afwerking!

- Robin Dijkstra

Fijne samenwerking

18 januari 2023

Welwillend, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het lijkt haast een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Willem Timmermans

erg content

11 januari 2023

We hadden enkele vragen door de offerte. Tenslotte erg content met de instructie. Levering en planning waren enorm inschikkelijk. uiterst content dus!

- Femke Kuijpers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Leunen

Blitta gevelsystemen b.v.

Maasheseweg 77
5804 AB Venray
Nederland

0478 555 555
https://www.blitta.nl/

Verhoeven Timmerfabriek Nederland B.V.

Macroweg 18
5804 CL Venray
Nederland

0478 517 590
http://www.verhoeven.nl/

Alcast B.V.

Horsterweg 10A
5809 ES Leunen
Nederland

0478 531 144
https://alcast.nl/