Kunststof kozijnen Deurne

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Deurne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Deurne verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Deurne – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Deurne nodig?

Een kozijnspecialist uit Deurne vinden

Kunststof kozijnen Deurne
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Deurne gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Deurne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Boekel, Helmond en Someren bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Deurne

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Deurne is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Deurne vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Deurne voor jouw woning

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Deurne. Daarom is het ook van waarde dat je een professional vindt die jouw kunststof kozijnen in Deurne kan aanleggen. Een professional hoeft niet per definitie prijzig te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Deurne te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is slimmer om het uit te besteden aan een vakman die verstand van zaken heeft. Zo ben je namelijk verzekerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de aankomende jaren namelijk onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Deurne.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Deurne is een duurzame investering in je woonhuis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een verstandig idee is! Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Verder krijg je geschikte tips om te besparen en aandachtspunten bij je tocht naar een specialist.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Deurne – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allerlei aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Deurne zo’n verstandige keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Voornamelijk houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat beschadiging opgelopen. Door deze beschadiging is een pand vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is doorgaans zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Deurne je kozijnen laat vervangen. De totale uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je woning. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Deurne dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Deurne – zelf aanleggen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Deurne. Bij het aanbrengen van kozijnen in Deurne is het fundamenteel dat het op de passende wijze vast wordt gezet. Als dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Dan vervalt regelmatig de garantie. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Indien je geen ervaring hebt aangaande het aanbrengen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het slim om er een professional voor in te schakelen. Wegens de betrekkelijk lage prijzen voor het plaatsen van kozijnen in Deurne hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de beste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Deurne.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Deurne

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Deurne

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die tezamen de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aanschaf. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Indien je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Deurne – je eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Deurne is het vandaar altijd goed om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Deurne. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber verf je mooi vindt, kunnen de onkosten flink stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Deurne rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Deurne een perfect alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Deurne?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Deurne – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Deurne eventueel wel wat voor jou! Zoek je een kundige expert voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Bespaar dan flink geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers voldoende competente bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Deurne te komen.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Onze kozijn specialisten uit Deurne informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Deurne
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Deurne. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarbuiten niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je derhalve bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een uiterst stevig karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Deurne

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten zetten in Deurne. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de kosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte gegevens meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Deurne.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Deurne

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Deurne kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Deurne

gelukkig

10 maart 2023

Goede afwerking en nazorg en een goede prijs.

- Christiaan van Veen

Helder verhaal

2 maart 2023

Zijn gaan kijken voor inlichting van kozijnen. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we prima geïnformeerd en hebben we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Miranda van Leeuwen

uiterst gelukkig

22 februari 2023

super De datum van plaatsing was mooi in overleg. uiterst gelukkig dus!

- Christiaan Hendriks

De omwonenden zijn jaloers!

15 februari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. De wijkbewoners zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Dennis van Wijk

Vergelijken is slim

6 februari 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. Zeer vakkundig geplaatst, alles is prima afgewerkt. Zeer gelukkig dus en daarnaast doordat we een mooie prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Anouk Schipper

Goede uiteenzetting

2 februari 2023

Gingen eerst informeren. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Ilona Maas

Het resultaat was verbluffend!

25 januari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Sylvia Dijkstra

Niet alleen afspraak is afspraak maar ook te betalen

18 januari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, uiterst blij.

- Johanna Schipper

Perfect gedaan

15 januari 2023

Compleet conform mijn verwachtingen.

- Mark Driessen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Deurne

WIKO Gevelsystemen

Doctor Huub van Doorneweg 2A
5753 PM Deurne
Nederland

0493 842 878
http://wikogevelsystemen.nl/

Pascal ramen en deuren

Vuurijzer 5
5753 PA Deurne
Nederland

0493 317 781
http://www.pascalramenendeuren.nl/

HARDHOUTEN KOZIJNEN

Vuurijzer 9
5753 SV Deurne
Nederland

0493 317 781
http://hardhoutenkozijnen.nl/