Kunststof kozijnen Kimswerd

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Kimswerd?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Kimswerd verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Kimswerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Kimswerd nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Kimswerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Kimswerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kimswerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bolsward, Harlingen en Leeuwarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Kimswerd

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Kimswerd kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Kimswerd vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Kimswerd voor jouw woning

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Kimswerd is niet iets wat je dagelijks laat doen. Vandaar dat een deskundige voor je kunststof kozijnen in Kimswerd zo belangrijk is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per sé prijzig te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Kimswerd niet meteen voor de eerste de beste. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een vakman die kennis van zaken heeft. Zo ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Kimswerd, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Kimswerd zijn een geschikte wijziging aan je huis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Kimswerd?

Je leest hier alles over de talloze aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je handige tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Kimswerd

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Kimswerd die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Kimswerd – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

We zien dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Kimswerd. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat schade opgelopen. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is vaak zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Kimswerd je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Verder is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Kimswerd dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Kimswerd – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je wellicht zelf je kozijnen installeren in Kimswerd. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van hulp en dus erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Verder is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Kimswerd, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt tussen het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de methode van bevestiging. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een buitengewoon resultaat komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Ook krijg je van een vakman meestal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Kimswerd

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Kimswerd

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. Het kaliber kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met ramen en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verscheidene manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat geld te besparen op jouw aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Kimswerd – je allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt aanleggen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt grotendeels omdat houten kozijnen voorheen de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Kimswerd is het derhalve over het algemeen verstandig om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Kimswerd. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de kosten fiks oplopen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien wanneer jouw houten kozijnen in Kimswerd rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk indien er goed voor de houten kozijnen in Kimswerd gezorgd wordt. Wel is het van belang indien je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Kimswerd?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Kimswerd – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Kimswerd zijn een geweldig tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een deskundige specialist voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar vandaag. De vakmensen staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Kimswerd.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Kimswerd? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Kimswerd
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Kimswerd. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Kimswerd

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Kimswerd. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn geweldig simpel te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede gegevens meegeeft. Je hebt dan meteen meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Kimswerd.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Kimswerd

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Kimswerd kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Kimswerd

Het resultaat was verbluffend!

17 juni 2022

Nadat mijn omwonenden hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Wilhelmina Vink

Tevreden

9 juni 2022

Snel, zorgvuldig en niet te duur.

- Richard Martens

Schitterende houten kozijnen!

30 mei 2022

Duurde niet lang voordat ik de offertes binnen had. Tweetal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Michael Bos

Offertes vergeleken altijd slim!

29 mei 2022

We hebben prachtige nieuwe kozijnen na een begrijpelijk advies. erg Zeer blij dus en tevens doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Marijke Blom

Schitterende kunststof kozijnen!

21 mei 2022

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Paar weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Linda Martens

Goede afhandeling

15 mei 2022

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Wilhelmina Peters

Geweldig resultaat

5 mei 2022

Onvermoed tevreden met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Jan Jacobs

Klantvriendelijke benadering

28 april 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna rap een datum kunnen prikken. De mannen hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons ook subjectief laten inzien dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Blij met deze manier van zaken doen.

- Astrid Kuiper

blij over de aanschaf.

20 april 2022

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom tevens snel een installatie afspraak kunnen maken. Ook niet de hoofdprijs hoeven te afrekenen dus fijn.

- Koen Kuijpers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Kimswerd

Buwalda Schettens voor Kozijnen, Deuren, Gevels en Goten

Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Nederland

0517 531 788
https://www.buwalda.nl/

Houtmolen Makkum BV Timmerfabriek De

Houtmolen 3
8754 GJ Makkum
Nederland

0515 232 005
http://www.houtmolen.nl/

Vako Kozijntechniek B.V.

De Marne 111
8701 MC Bolsward
Nederland

0515 541 818
http://www.vako.nl/