Kunststof kozijnen Jannum

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Jannum?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Jannum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Jannum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Jannum nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Jannum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Jannum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Jannum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Jannum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Jannum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Jannum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Jannum voor jouw huis

Je bent natuurlijk niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Jannum. Vandaar dat een vakkundige voor je kunststof kozijnen in Jannum zo van belang is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Jannum te laten aanbrengen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Op die manier ben je immers verzekerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren namelijk onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Jannum.

Het installeren van kunststof kozijnen in Jannum is een duurzame investering in je woonhuis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor je kunststof kozijnen in Jannum?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een verstandig idee is! Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Jannum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Jannum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Jannum – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

We constateren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op diverse aspecten. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Jannum. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze beschadiging is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in de woning hangen. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Jannum. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen over het algemeen ook de waarde van je pand. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Jannum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Jannum – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je wellicht zelf je kozijnen installeren in Jannum. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dat heeft diverse aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en dus erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je voortdurend het nieuwste aanbod kunt zien. Niet enkel materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Jannum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Jannum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de ramen heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Jannum toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen bedragen zijn erg gunstig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Jannum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een voorwaarde daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Jannum – je eerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Jannum is het vandaar doorgaans slim om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Jannum. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de kosten flink oplopen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als je houten kozijnen in Jannum rot vertonen. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Jannum gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Jannum een prachtig alternatief als je zoekt naar een verschillende uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Jannum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Jannum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere type kozijnen. Met de geschikte aluminium kozijnen in Jannum heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Jannum? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Jannum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Jannum

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan makkelijk en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Jannum. Vanuit deze offertes heb je meteen inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Jannum. Het duurt meestal slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Jannum? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Indien je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Jannum weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Jannum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Jannum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Jannum

Geweldig fijn!

22 juni 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten installeren. Prima prijs gekregen en de service was goed.

- Simone de Jong

Raadgeving op maat

13 juni 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was prima en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Matthijs van der Laan

De mooiste kozijnen van de straat!

7 juni 2022

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Dat is toch formidabel?

- Jacoba Kok

Afwerking zo prima gedaan

4 juni 2022

uiterst gelukkig hoe de afwerking is afgehandeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Sandra Schipper

Schitterende kunststof kozijnen!

23 mei 2022

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Paar weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Alexander Bosch

Heldere uitleg ontvangen en uiterst verblijd met het resultaat.

16 mei 2022

Uitgebreide opheldering gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte ontvangen tevens via kozijnenkaart.nl

- Alexander Molenaar

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

15 mei 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Super!

- Petrus de Bruijn

Volkomen geweldig!

2 mei 2022

Onverwachts vergenoegd met mijn nieuwe kozijnen!

- Kelly van de Ven

Ronduit doen!

25 april 2022

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Ik zou het oprecht aanraden. Ik ben uiterst tevreden.

- Raymond van Dijk

Uitgelichte kozijnspecialisten in Jannum

Verweij Houttechniek Drachten (nevenvestiging)

De Giek 22
9206 AT Drachten
Nederland

0512 740 512
http://www.verweij-ht.nl/nl

Kozijnen en Deuren Belisol Leeuwarden

Jupiterweg 20
8938 AE Leeuwarden
Nederland

058 288 0807
http://www.belisol.com/

Select Windows Drachten B.V.

De Bolder 52
9206 AR Drachten
Nederland

0512 355 056
https://www.selectwindowsdrachten.nl/