Kunststof kozijnen Holwerd

Behoefte aan een ijzersterke kozijnspecialist uit Holwerd die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Holwerd verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Holwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Holwerd nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Holwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Holwerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Marum, Grootegast en Sneek bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Holwerd

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Holwerd kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Holwerd. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Holwerd laten installeren

Kunststof kozijnen in Holwerd zijn voor vele huishoudens een verstandige investering. Nu zijn er alleen nogal wat opties als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Holwerd hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en voordelig je vakkundige!

Kozijnen vervangen Holwerd – waarom vervangende kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Holwerd doe je uiteraard niet zo maar. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Desalniettemin is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Holwerd. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens een stuk beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Dankzij deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Holwerd. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo aangenaam, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Holwerd is dus in talrijke opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Holwerd – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft tenslotte enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Helaas zijn er wel wat nadelen aan het zelf installeren van kozijnen in Holwerd. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard extreem belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde aanmerkelijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de betrekkelijk lage prijzen voor het plaatsen van kozijnen in Holwerd hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Gauw een schatting krijgen wat het voor jouw woning zou kosten? Ga vlug naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Holwerd

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Holwerd

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Holwerd zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Holwerd in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Holwerd – je allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in het land. Dit komt vooral door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is belangrijk om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Doorgaans is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Tevens kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het aanbrengen van houten kozijnen in Holwerd is het daarom doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Holwerd. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het kaliber verf je mooi vindt, kunnen de onkosten ver oplopen. Dat is allicht goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Holwerd?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Holwerd – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere type kozijnen. Met de juiste aluminium kozijnen in Holwerd heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Holwerd staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel geld besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Holwerd? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Holwerd
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Holwerd

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten installeren in Holwerd. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Middels onze website is het mogelijk om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte gegevens meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Holwerd.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Holwerd

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Holwerd kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Holwerd

Volkomen super!

18 mei 2023

Onverwachts blij met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Bastiaan van de Ven

Foutloos

8 mei 2023

bovendien voor een eenvoudig stukje kunststof was het volmaakt geregeld.

- Nicole van Dongen

Klantgericht en vriendelijk

5 mei 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum kunnen prikken. De mannen hadden niet alleen kennis van zaken echter hebben ons bovendien subjectief laten snappen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Prima service.

- Roy de Boer

Opheldering was duidelijk en het is erg mooi geworden

27 april 2023

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen ook via kozijnenkaart.nl

- Mark Hermans

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoonweg vertrouwd

19 april 2023

Uitstekende vakmannen!

- Deborah Maas

Raad op maat

14 april 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was duidelijk en is daarnaast nagekomen.

- Marc van Veen

Bijzonder mooie kwaliteit

7 april 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als bovenmatig aangenaam ervaren.

- René Timmermans

Allerbeste belegging tot nu toe.

28 maart 2023

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn verblijf gedaan.

- Jacoba de Bruijn

Fijne begeleiding

25 maart 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Ingenieus afgewerkt ook.

- Stefan Schipper

Uitgelichte kozijnspecialisten in Holwerd

Kozijnen en Deuren Belisol Leeuwarden

Jupiterweg 20
8938 AE Leeuwarden
Nederland

058 288 0807
http://www.belisol.com/

Houtbouw Egypte

Optwizel 99-B
9286 EC Twijzel
Nederland

0511 544 273
http://www.houtbouwegypte.nl/

Rollecate

Vestaweg 1
8938 AV Leeuwarden
Nederland


http://www.rollecate.nl/