Kunststof kozijnen Heelsum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Heelsum?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Heelsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Heelsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Heelsum nodig?

Een kozijnspecialist in Heelsum vinden

Kunststof kozijnen Heelsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Heelsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wijchen, Druten en Wageningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Heelsum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Heelsum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Heelsum vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Heelsum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Heelsum laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Heelsum zijn voor vele huishoudens een slimme investering. Maar hoe kies je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Heelsum kan komen plaatsen?

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Heelsum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze informatie weet je exact wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je vakkundige!

Kozijnen vervangen Heelsum – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allerlei aspecten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Heelsum. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Vooral bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Met deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Heelsum je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Ook is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Je kozijnen vervangen in Heelsum is dan ook vaak een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Heelsum – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen plaatsen in Heelsum. Maar eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een klus die goed wordt verricht en er op het moment zelf goed uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je continu het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de wijze van bevestigen. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon resultaat komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Daarnaast ontvang je van een expert veelvuldig garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Heelsum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Heelsum

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te besparen op de prijzen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Heelsum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Heelsum – je eerste alternatief

Houten kozijnen Heelsum, voor velen een fantastisch alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol ogen dan dat hout doet. Maar er zijn nog enkele aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Heelsum. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen lat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar tevens zijn er nog meerdere redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in de woning vast te houden! Een ander relevant aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Heelsum, is de volgende beslissing welke soort hout je wilt gebruiken. Er bestaan verschillende opties. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geschilderd kan worden. Beschadigd hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Daarbuiten zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Heelsum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Heelsum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Heelsum heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Heelsum die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Heelsum staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Heelsum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Heelsum

Je hebt inmiddels een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Heelsum. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Heelsum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Heelsum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Heelsum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Heelsum

Niet enkel meer isolatie maar ook een waardevermeerdering op ons huis

21 mei 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de gang van onze jaren 40 woning een stuk minder fris zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Mooie afwerking!

- Roel Jonker

Klantgericht en vriendelijk

12 mei 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar oprecht of we tevreden waren. Gelukkig met deze manier van zaken doen.

- Susanne de Vos

fantastisch

5 mei 2023

Ondanks de corona toestand is alles uitstekend verlopen en het eindresultaat is erg mooi. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer content!

- Adrianus van de Velden

Fantastisch spul

28 april 2023

nette De vakmannen waren uiterst professioneel.

- Nancy de Koning

Uitstekend

23 april 2023

Ondanks de simpele order was alles erg georganiseerd en helder.

- Kirsten Janssen

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

14 april 2023

gelukkig want uiterst prima geworden en de afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Manon Hendriks

Indrukwekkende uitstraling

9 april 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vernieuwen door kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn gelukkig.

- Rob Dekker

Prachtige aluminium kozijnen!

31 maart 2023

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Angelique Hofman

Snel en duidelijk

21 maart 2023

We hebben raad ontvangen ivm een schuifluik. Snelle afhandeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Paul de Jong

Uitgelichte kozijnspecialisten in Heelsum

Demacon

Weerbroek 22
6666 MN Heteren
Nederland


https://demacon.nl/

Veens Kozijnen B.V.

Bredestraat-Zuid 66
6674 LB Herveld
Nederland

0488 451 698
http://www.veens.eu/

Deluxkozijnen hardhouten kozijnen en deuren

Pasteurlaan 12
6721 BH Bennekom
Nederland

06 15587117
http://www.deluxkozijnen.nl/