Kunststof kozijnen Exloo

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Exloo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Exloo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Exloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Exloo nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Exloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Exloo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Exloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Slochteren, Veendam en Winschoten bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Exloo

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Exloo kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Exloo. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Exloo kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Exloo voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Exloo is niet iets wat je elke dag laat uitvoeren. Daarom is het ook van belang dat je een vakkundige vindt die je kunststof kozijnen in Exloo kan aanbrengen. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Exloo te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een vakman die je kunststof kozijnen in Exloo zal aanbrengen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt de aankomende jaren namelijk onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Exloo.

Kunststof kozijnen in Exloo zijn een geschikte aanvulling aan je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Bovendien is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Exloo?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een verstandig idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je specialist!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Exloo

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Exloo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Exloo – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

We herkennen dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om je wat inzicht te geven in de diverse voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Exloo zo’n verstandige beslissing is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft immers niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Exloo. De algehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je verblijf. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook makkelijk weer uit. Je kozijnen vervangen in Exloo is dan ook doorgaans een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Exloo – zelf installeren of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie wat kosten bezuinigen aangezien het eigenhandig doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het zelf installeren van kozijnen in Exloo. Bij het aanbrengen van kozijnen in Exloo is het bepalend dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht zijn is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, scheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Zo vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Vanwege de lange levensduur en het gemak van installatie vallen de tarieven mee indien je een specialist inhuurt in Exloo. Rap een leidraad hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Exloo.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Exloo

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Exloo

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Exloo zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Exloo uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn heel voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ook bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Exloo in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je bovendien nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Exloo – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Exloo een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, waaronder hout, is voor meerdere mensen zeer belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog alternatieve aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Exloo. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de andere. Maar bovendien zijn er nog overige overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je pand.

Kies je voor houten kozijnen in Exloo, dan moet je in ieder geval nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Verder zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Exloo?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Exloo – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn tevens een van de bekendere soorten kozijnen. Met de passende aluminium kozijnen in Exloo heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Exloo
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Exloo

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Vraag dan eenvoudig en vlug je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Exloo. Vanuit deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Exloo. Vaak kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Exloo? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je direct gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Exloo

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Exloo kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Exloo

Snel geleverd en geplaatst

16 juni 2022

Top service! Vlotte levering! erg

- Anita Huisman

Uitstekend

10 juni 2022

Ondanks de simpele order was veel erg geregeld en duidelijk.

- Mark Mulder

erg fijn!

3 juni 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten installeren. Prima service en niet te duur.

- Anouk van den Bosch

Via kozijnkaart geslaagd!

28 mei 2022

Zag door de bomen het bos niet meer. Met kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van prachtige kozijnen!

- Patricia de Bruin

Indrukwekkende uitstraling

20 mei 2022

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Echt vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn tevreden.

- Vanessa Vos

Klantvriendelijke benadering

13 mei 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum kunnen prikken. De mannen hadden niet enkel kennis van zaken maar hebben ons bovendien subjectief laten realiseren dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Gelukkig met die manier van zaken doen.

- Jelle Postma

Vakmannen

8 mei 2022

Het volledige project van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Erg gelukkig en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Maaike Kok

fraai

25 april 2022

Covid of niet, het traject is top verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is tevens niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer content!

- Caroline Meijer

De mooiste aluminium kozijnen!

23 april 2022

Had nooit verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven elke verwachting!

- Femke de Lange

Uitgelichte kozijnspecialisten in Exloo

G. Tammenga Houtbewerkingen

Julianalaan 5
9462 PG Gasselte
Nederland

0599 565 383
http://www.tammengahoutbewerkingen.nl/

ZwaLu Windows Kunststof Kozijnen

Veenbesstraat 6
9521 KJ Nieuw-Buinen
Nederland

0599 853 855
http://www.zwaluwindows.nl/

Vastgoed kozijnen

De Lijnstukken 25
9528 PR Buinen
Nederland

020 820 2020
http://vastgoedkozijnen.nl/