Kunststof kozijnen Winschoten

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Winschoten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Winschoten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Winschoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Winschoten nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Winschoten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Winschoten gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Winschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Vlagtwedde, Veendam en Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Winschoten

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Winschoten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Winschoten. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Winschoten kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Winschoten voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Winschoten zijn voor veel huishoudens een nuttige investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Winschoten kan komen aanbrengen?

Kunststof kozijnen zijn vaak gunstig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Winschoten hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je expert!

Kozijnen vervangen Winschoten – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op verscheidene aspecten. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Winschoten. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Door deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Winschoten je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je verblijf. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Winschoten dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Winschoten – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie wat geld bezuinigen omdat het eigenhandig doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er wel wat nadelen aan het eigenhandig installeren van kozijnen in Winschoten. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk uiterst belangrijk. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde behoorlijk zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Indien je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Vanwege de relatief lage tarieven voor het installeren van kozijnen in Winschoten hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de mooiste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Winschoten.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Winschoten

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Winschoten

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de beglazing heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te besparen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Winschoten – het eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Winschoten is het derhalve altijd verstandig om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de aanleg. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je huis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Winschoten. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan behoorlijk duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch als er goed voor de houten kozijnen in Winschoten gezorgd wordt. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit bijkomende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Winschoten een perfect alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Winschoten?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Winschoten – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Winschoten misschien wel wat voor jou! Zoek je een deskundige expert voor het installeren van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Bespaar dan flink geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Winschoten te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar prijzen voor aluminium kozijnen in Winschoten? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Winschoten? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Winschoten? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben diverse belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Winschoten
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Winschoten

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Winschoten. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Middels onze site is het mogelijk om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede info meegeeft. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Winschoten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Winschoten kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Winschoten

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoon goed

17 mei 2023

Uitstekende vakmannen!

- Alexander Schouten

Met kozijnkaart succesvol!

9 mei 2023

Zag door de bomen het bos niet meer. Met kozijnkaart is dit gelukt. Geweldige kozijnen nu!

- Matthijs Vermeulen

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

5 mei 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. erg

- Wilhelmus Hofman

Kozijnen zijn geweldig!

24 april 2023

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. erg

- Edwin de Wit

Installatie van kunststof kozijnen gewoonweg fijn

18 april 2023

Uitstekende vakmannen!

- Gerrit de Leeuw

Aanrader!

14 april 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg mooie deugdelijkheid en niet duur! Ik zou het echt aanraden. contente klant.

- Claudia Jacobs

vertrouwd advies

3 april 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was vertrouwd en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Adriaan de Lange

Onvervalst vakmanschap

28 maart 2023

De specialist wist precies waar hij het over had. Gigantisch fijn!

- Michel de Leeuw

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

23 maart 2023

gelukkig want uiterst mooi geworden en de afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Joost van Dongen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Winschoten

Jongbloed Groep N.V.

J.A. Koningstraat 10
9672 AD Winschoten
Nederland

0597 416 428
http://www.tifajongbloed.nl/

Wiertsema Hout

Hoofdstraat 63-65
9686 VG Beerta
Nederland

06 30530668
http://wiertsema-hout.nl/

Feikens Montage

Veemstede 32
9665 ED Oude Pekela
Nederland

0597 615 532
http://www.feikensmontage.nl/