Kunststof kozijnen Veendam

Behoefte aan een top kozijnspecialist in Veendam die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Veendam verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Veendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Veendam nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Veendam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Veendam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Veendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Stadskanaal, Slochteren en Winschoten bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Veendam

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Veendam kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Veendam vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Veendam laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Veendam zijn voor talrijke huishoudens een zinvolle investering. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat opties als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer info willen over kunststof kozijnen in Veendam plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze informatie weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Veendam – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Veendam doe je uiteraard niet zo maar. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Desalniettemin kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Veendam. Op termijn zijn de onkosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens flink wat beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans flink wat schade ontstaan. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woning zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Veendam. Nieuwe kozijnen zorgen over het algemeen namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo aangenaam, je wilt tenslotte wel in een mooi verblijf kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Veendam dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Veendam – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf doen van de constructie voor de kozijnen in Veendam. Bij het monteren van kozijnen in Veendam is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt regelmatig de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Indien je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Wegens de relatief lage prijzen voor het installeren van kozijnen in Veendam hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlug een schatting hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Veendam.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Veendam

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Veendam

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Allicht hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die ook de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Veendam uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te besparen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Veendam in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je ernaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Tevens is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Veendam – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Veendam een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere aspecten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Veendam. Vanzelfsprekend komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de diverse mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen lat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog andere fijne eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woning.

Kies je voor houten kozijnen in Veendam, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verschillende mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort pand. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Aangetast hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Veendam?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Veendam – het tweede alternatief

Het is verder mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Veendam. Door middel van aluminium kozijnen in Veendam heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een geweldig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Veendam staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Veendam
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Veendam

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Veendam. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Veendam.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Veendam

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Veendam kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Veendam

Uitstekend gedaan

8 maart 2023

Inderdaad zoals ik had vermoed.

- Marleen Koster

Heldere uitleg gekregen en uiterst blij met het resultaat.

4 maart 2023

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Hendrik van der Meer

erg geadviseerd.

20 februari 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Dave Wolters

Goede afhandeling

14 februari 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Vindingrijk afgewerkt bovendien.

- Leonie Molenaar

Top advies

7 februari 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Marcel Smit

Prima advies

2 februari 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Martine Huisman

gelukkig met de aanschaf.

29 januari 2023

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor installatie zo gemaakt. En niet volkomen onbenullig, een nette prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Wilhelmina van der Laan

Via kozijnkaart geslaagd!

19 januari 2023

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die bekwaam was. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van schitterende kozijnen!

- Mark Kuijpers

fijn advies

15 januari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet content dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en content!! De offerte was begrijpelijk en is ook nagekomen.

- Patricia van Doorn

Uitgelichte kozijnspecialisten in Veendam

Timmerfabriek Hulzebos Pekela BV

Jan Oldenburgerstraat 4
9663 RS Nieuwe Pekela
Nederland

0597 645 232
https://www.timmerfabriek-hulzebos.nl/

Van der Vecht Huisstyle

Kerkstraat 1
9679 KG Scheemda
Nederland

0597 671 821
http://vandervechthuisstyle.nl/

Home-Vision

Noorderstraat 133
9611 AC Sappemeer
Nederland

0598 352 303
https://www.home-vision.nl/