Kunststof kozijnen Eckelrade

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Eckelrade?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Eckelrade verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Eckelrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Eckelrade nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Eckelrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Eckelrade gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eckelrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beek, Maastricht en Meerssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Eckelrade

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Eckelrade is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Eckelrade vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Eckelrade voor jouw huis

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Eckelrade. Vandaar dat een professional voor jouw kunststof kozijnen in Eckelrade zo belangrijk is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per sé prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Eckelrade niet direct voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die de kunststof kozijnen in Eckelrade zal aanbrengen. Op die manier ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Eckelrade.

Het installeren van kunststof kozijnen in Eckelrade is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan gigantisch lang mee. Ook is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Eckelrade?

Je leest hier alles over de verschillende aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Verder krijg je handige tips om te besparen en aandachtspunten bij je tocht naar een specialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je deskundige!

Kozijnen vervangen Eckelrade – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Eckelrade doe je natuurlijk niet zo maar. Veel personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Evengoed kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Eckelrade. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans regelmatig wat beschadiging ontstaan. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Vanwege deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Eckelrade. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je pand. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken toch altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Eckelrade dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Eckelrade – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Eckelrade zelf te installeren. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft meerdere oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en uiteraard erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet enkel materiaal, doch ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Eckelrade

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Eckelrade

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Eckelrade zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Eckelrade toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen prijzen zijn zeer rendabel, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Tevens bestaan er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Eckelrade in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Eckelrade – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Eckelrade een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar er zijn nog enkele aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Eckelrade. Uiteraard komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar bovendien zijn er nog verschillende redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in de woning vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de bescherming in en rondom je woonhuis.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Eckelrade, is de volgende keuze welke soort hout je gaat gebruiken. Er bestaan verscheidene opties. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort pand. Uiteraard staan ze goed bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan goed samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Eckelrade?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Eckelrade – het tweede alternatief

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Eckelrade. Met de juiste aluminium kozijnen in Eckelrade heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten verkrijgbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een geweldig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Eckelrade staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Eckelrade
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Eckelrade

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Eckelrade. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er veelal mooi uit en zijn onwijs gemakkelijk te onderhouden. Door onze pagina is het een optie om verschillende offertes te ontvangen. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoeften. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede informatie meegeeft. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Eckelrade

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Eckelrade kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Eckelrade

Helder verhaal

18 mei 2023

Zijn gaan kijken voor kennisgeving van kozijnen. Ben prima geholpen met goede toelichting.

- Antonius Kok

Mooi resultaat!

14 mei 2023

Nadat mijn omwonenden hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Michel de Jong

Nieuwe kozijnen zijn

2 mei 2023

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, mooie prijs mogen krijgen.

- Guido Vos

Snel en duidelijk

27 april 2023

Goede informatie over het vervangen van de schuifluik. Vlotte begeleiding na offerte. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Ruben Timmermans

Feilloos

22 april 2023

Ondanks de simpele opdracht was veel erg georganiseerd en helder.

- Petrus van Veen

Afwerking zo prima gedaan

16 april 2023

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele mooie besparing opgeleverd!

- Inge van den Broek

Indrukwekkende uitstraling

4 april 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als bijzonder plezant ervaren.

- Frank Brouwer

Wauw wat mooi!

1 april 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie daarnaast niet te duur uit!

- Janneke Smits

Wauw wat mooi!

20 maart 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart volledig tevreden!

- Manon de Vos

Uitgelichte kozijnspecialisten in Eckelrade

Ambiance Maratec

Heerderdwarsstraat 25
6224 LS Maastricht
Nederland

043 363 5588
http://www.maratec.nl/

Bebemo BV

Mesbergweg 1
6325 BZ Berg en Terblijt
Nederland

043 604 3813
http://www.bebemo.nl/

Rademo Ramen en Deuren

Karveelweg 10
6222 NH Maastricht
Nederland

06 22384333
http://www.rademo.nl/