Kunststof kozijnen Driehuis

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist in Driehuis die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Driehuis verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Driehuis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Driehuis nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Driehuis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Driehuis gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driehuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Castricum, Uitgeest en Beverwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Driehuis

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Driehuis kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Driehuis. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Driehuis kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Driehuis laten installeren

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Driehuis is niet iets wat je dagelijks laat doen. Daarom is het ook van belang dat je een specialist vindt die jouw kunststof kozijnen in Driehuis kan aanbrengen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Driehuis te laten aanbrengen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een vakman die de kunststof kozijnen in Driehuis zal plaatsen. Zo ben je immers verzekerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Driehuis, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Driehuis is een ecologische investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan enorm lang mee. Ook is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Driehuis?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een goed idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Driehuis – waarom vervangende kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Driehuis doe je uiteraard niet zo maar. Het kan een kostbare affaire zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Desalniettemin kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Driehuis. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens veel beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je verblijf. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal veel beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er regelmatig tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Met deze instroom van tocht zal je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Driehuis zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis aanzienlijk kan worden verbeterd. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Driehuis dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Driehuis – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er wel wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Driehuis. Bij het aanbrengen van kozijnen in Driehuis is het belangrijk dat het op de correcte wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd zijn is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Zo vervalt veelal de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Door de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de prijzen mee indien je een vakman inhuurt in Driehuis. Het opvragen van offertes is de uitgelezen wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Driehuis.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Driehuis

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Driehuis

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen bedragen zijn zeer gunstig, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Driehuis in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt anderzijds wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Driehuis – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Driehuis een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor veel mensen heel belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog alternatieve componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Driehuis. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de diverse opties.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Geen lat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog meerdere goede kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in de woning te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je huis.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Driehuis, is de eerstvolgende beslissing welke soort hout je wil gebruiken. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Natuurlijk staan ze fraai bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Verder zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Driehuis?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Driehuis – het tweede alternatief

Het is in ieder geval een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Driehuis. Met de geschikte aluminium kozijnen in Driehuis heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een geweldig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Driehuis
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Driehuis

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Driehuis. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Driehuis.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Driehuis

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Driehuis kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Driehuis

Goede installatie kunststof kozijnen

16 maart 2023

Uitstekende vakmannen!

- Elisabeth Postma

Bovenmatig mooie kwaliteit

12 maart 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als uitermate plezierig ervaren.

- Marinus van de Velden

Offertes vergeleken altijd slim!

3 maart 2023

We hebben prachtige nieuwe kozijnen na een helder advies. uiterst Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Anna Driessen

Klantgericht en vriendelijk

24 februari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum mogen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar feitelijk of we gelukkig waren. Prima service.

- Sander van der Laan

Samenwerking en overleg was top

13 februari 2023

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Marjolein Bos

gelukkig

6 februari 2023

Snel, keurig en niet te prijzig.

- Steven de Jonge

Onder de indruk!

30 januari 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! Ons huis ziet er zo luxe uit momenteel! Dankzij kozijnenkaart volledig tevreden!

- Ivo van de Veen

Resultaat is top

24 januari 2023

Toen we rap de offertes hadden gekregen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, smaakvol!

- Natasja Kramer

De mooiste kozijnen van de straat!

20 januari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe gaaf is dat?

- Caroline Bosman

Uitgelichte kozijnspecialisten in Driehuis

Eurokozijn

Havenkade 97
1973 AK IJmuiden
Nederland

0255 707 846
http://www.eurokozijn.nl/

Van Der Vlugt BV

Broekerdreef 140
1991 AZ Velserbroek
Nederland

088 972 2100
http://www.vandervlugt.nl/

Kozijnen-Centrum24 – Kozijnen, deuren en schuifpuien

Trawlerkade 90
1976 CC IJmuiden
Nederland

0255 577 766
http://www.kozijnen-centrum24.nl/