Kunststof kozijnen Dedgum

Behoefte aan een ijzersterke kozijnspecialist uit Dedgum die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Dedgum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Dedgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Dedgum nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Dedgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Dedgum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Dedgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Enkhuizen, Andijk en Medemblik bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Dedgum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Dedgum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Dedgum. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Dedgum laten installeren

Je bent natuurlijk niet iedere dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Dedgum. Vandaar dat een professional voor jouw kunststof kozijnen in Dedgum zo van belang is. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een vakkundige niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Dedgum niet meteen voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die je kunststof kozijnen in Dedgum zal plaatsen. Op die manier ben je immers gegarandeerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Dedgum.

Kunststof kozijnen in Dedgum zijn een goede aanvulling aan je huis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen installeren een slim idee is! Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de kosten. Bovendien krijg je handige tips om te besparen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een expert.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Dedgum – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Dedgum doe je logischerwijs niet zo maar. Een aantal mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desondanks is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Dedgum. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens een stuk beter uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal flink wat beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er meestal tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Dankzij deze instroom van tocht zul je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Dedgum. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo plezierig, je wilt namelijk wel in een mooi pand kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Kozijnen vervangen in Dedgum is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Dedgum – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen installeren in Dedgum. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft vele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een vakman over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Hierdoor ben je dus niet louter verzekerd van een karwei welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog meerdere jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Dedgum, waardoor je een keus krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, isolatie en de manier van bevestigen. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een grandioos effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Bovendien ontvang je van een expert veelal waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Dedgum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Dedgum

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen prijzen zijn erg rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Dedgum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Dedgum – je eerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het als voorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt vooral door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Als je houten kozijnen in Dedgum wilt installeren, is het over het algemeen verstandig om een vakkundige partij om advies te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij jouw woonhuis past.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Dedgum. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Verf kan erg duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Dedgum houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Dedgum gezorgd wordt. Wel is het van nut wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Dedgum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Dedgum – het tweede alternatief

Het is verder mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Dedgum. Door middel van aluminium kozijnen in Dedgum heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Dedgum staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Dedgum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Dedgum

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Dedgum. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig gemakkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de juiste informatie meegeeft. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Dedgum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Dedgum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Dedgum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Dedgum

Goede installatie kunststof kozijnen

19 mei 2023

Geweldig mannen!

- Hendrika Dekker

Uiterst blij

13 mei 2023

Ben uiterst tevreden. We hebben 5 kozijnen laten verwisselen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Eveline Driessen

Helder en snel

3 mei 2023

We hebben raad ontvangen ivm een schuifluik. Snelle afhandeling na offerte. Proper geinstalleerd en de afwerking precies.

- Adriana Mol

Uiterst tevreden

27 april 2023

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Arjan Jonker

Uitleg was verhelderend en het is onwijs prima geworden

22 april 2023

Uitgebreide opheldering gehad wat toch wel onmisbaar was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Leonie van Wijk

Samenwerking en overleg was top

12 april 2023

We kregen gericht raad en waren vriendelijk. Het lijkt bijna een nieuw huis zo prima. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Yvonne van den Broek

Fijne uitleg gehad

4 april 2023

De belangrijkste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn keurig op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Guido van de Pol

Prettige begeleiding

2 april 2023

De eerste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Catharina van Wijk

Vakwerk

24 maart 2023

blij met de resultaten.

- Jacob Maas

Uitgelichte kozijnspecialisten in Dedgum

Vako Kozijntechniek B.V.

De Marne 111
8701 MC Bolsward
Nederland

0515 541 818
http://www.vako.nl/

Koopmans Kozijnen Friesland

De Marne 29A
8701 PV Bolsward
Nederland

06 22215201
https://koopmanskozijnenfriesland.nl/raambekleding/shadow

Venster Kunststof Kozijnen

Bolwerkplein 8-A
8701 XE Bolsward
Nederland

0515 576 723
http://vensterkozijnen.nl/