Kunststof kozijnen Bemelen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Bemelen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Bemelen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Bemelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Bemelen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Bemelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Bemelen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bemelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beek, Maastricht en Meerssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Bemelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Bemelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Bemelen vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Bemelen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Bemelen voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Bemelen is niet iets wat je dagelijks laat verrichten. Daarom is het ook van waarde dat je een professional vindt die je kunststof kozijnen in Bemelen kan aanleggen. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Bemelen te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een vakman die je kunststof kozijnen in Bemelen zal installeren. Op die manier ben je immers verzekerd van kwaliteit en meestal ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Bemelen, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Bemelen zijn een juiste wijziging aan je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een prima isolatie en gaan heel erg lang mee. Daarnaast is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Bemelen?

Je leest hier alles over de talloze aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de kosten. Tevens krijg je geschikte tips om te besparen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een vakman.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en voordelig je specialist!

Kozijnen vervangen Bemelen – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat meestal een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Bemelen. Het kan een prijzige zaak zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Evengoed is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Bemelen. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er gewoonlijk ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er regelmatig tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je daarmee zeer veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis zelf.

Maar wanneer je kozijnen laat vervangen in Bemelen zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Dat is aangenaam, want je wilt natuurlijk een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Bemelen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Bemelen – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen installeren in Bemelen. Maar eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een klus welke kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog vele jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de wijze van vastmaken. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Bemelen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Bemelen

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die ook de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Bemelen zijn onder meer afhankelijk van het soort ramen en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Bemelen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Bemelen – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Bemelen een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor meerdere mensen heel van belang. Er zijn niet veel alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol eruit zien als dat hout doet. Maar er zijn nog alternatieve aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Bemelen. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog andere prettige eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Bemelen, dan moet je ook nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woonhuis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Verder zijn ze geschikt voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Bemelen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Bemelen – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Bemelen. Met de passende aluminium kozijnen in Bemelen heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een buitengewoon resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Bemelen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Bemelen

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan direct makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Bemelen. Vanuit deze offertes heb je direct inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten installeren in Bemelen. Het duurt meestal slechts een paar weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Bemelen? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je meteen eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Bemelen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Bemelen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Bemelen

In een klap het mooiste woonhuis van de woonwijk.

17 maart 2023

Van een aantal deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Hoe gaaf is dat?

- Maria Sanders

Uitleg was helder en het is onwijs mooi geworden

9 maart 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen bovendien via kozijnenkaart.nl

- Maarten Janssen

Positieve ervaring

27 februari 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Kundig afgewerkt bovendien.

- Mariska Huisman

Afwerking zo prima gedaan

22 februari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en ook over de methode waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Angela Evers

Uitstekend resultaat!

19 februari 2023

Nadat mijn buren hun kozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is geslaagd!

- Wouter Hoekstra

Beste dienstverlening die ik ooit heb ondervonden

9 februari 2023

Belden zelfs na maandje nog even op om te vragen of ik nog steeds gelukkig was. Bedankt!

- Tim Gerritsen

Niet alleen meer isolatie maar bovendien een waardevermeerdering op ons huis

4 februari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo gelukkig mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Mooie afwerking!

- Martine Peeters

Mooie kozijnen

28 januari 2023

Mooie kunststof kozijnen laten installeren na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- David van de Velden

Voortreffelijk resultaat!

19 januari 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is geslaagd!

- Nancy Hermans

Uitgelichte kozijnspecialisten in Bemelen

Ambiance Maratec

Heerderdwarsstraat 25
6224 LS Maastricht
Nederland

043 363 5588
http://www.maratec.nl/

Bebemo BV

Mesbergweg 1
6325 BZ Berg en Terblijt
Nederland

043 604 3813
http://www.bebemo.nl/

Kura Kunststof Kozijnen Meerssen BV

Weerterveld 1
6231 NC Meerssen
Nederland

043 352 0200
http://www.kura.nl/