Kunststof kozijnen Winterswijk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Winterswijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Winterswijk verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Winterswijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Winterswijk nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Winterswijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Winterswijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Winterswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Groenlo, Lochem en Hellendoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Winterswijk

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Winterswijk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Winterswijk vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Winterswijk laten plaatsen

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Winterswijk die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Winterswijk kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Winterswijk plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je professional!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Winterswijk

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Winterswijk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Winterswijk – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verschillende componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Winterswijk zo’n geschikte keuze is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Winterswijk je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je huis. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook simpel weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Winterswijk is dan ook doorgaans een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Winterswijk – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Winterswijk. Bij het aanbrengen van kozijnen in Winterswijk is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Door de betrekkelijk lage tarieven voor het plaatsen van kozijnen in Winterswijk hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Gauw een richtlijn hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Winterswijk.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Winterswijk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Winterswijk

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens bestaan er verschillende manieren om meer te besparen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Winterswijk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Winterswijk – je allereerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen betrekkelijk vaak voor in ons land. Dit komt grotendeels door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Tevens kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Wanneer je houten kozijnen in Winterswijk wilt aanbrengen, is het doorgaans slim om een deskundige partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw woning past.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Winterswijk. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan best duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Winterswijk een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een alternatieve uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Winterswijk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Winterswijk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Winterswijk zijn een schitterend tweede oplossing op kunststof kozijnen. Wil je dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan behoorlijk geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Winterswijk te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Winterswijk informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Winterswijk? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben diverse belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Winterswijk
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd erg mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een uitermate solide karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Winterswijk

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan vandaag eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Winterswijk. Met deze offertes heb je meteen inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Winterswijk. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Winterswijk? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Winterswijk weet je direct waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Winterswijk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Winterswijk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Winterswijk

content

21 september 2021

Super gelukkig met de uitleg die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van plaatsing was fijn in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de kosten!

- Antonius Kok

De mooiste kozijnen van de straat!

19 september 2021

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe schitterend is dat?

- Marjolein de Ruiter

Raadgeving op maat

12 september 2021

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet blij dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was top en zelfs toch iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Bianca van de Velden

De mooiste kozijnen van de straat!

30 augustus 2021

Van een paar deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Hoe tof is dat?

- Suzanne Peters

Uiterst prima geworden

25 augustus 2021

We zijn blij met het eindresultaat. Na ontvangst van de offertes was de keuze snel gemaakt. We gingen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. De aangebrachte houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Marieke Jansen

Fijne uitleg gehad

18 augustus 2021

De belangrijkste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We ontvingen tevens subtiel advies als leken. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Sylvia Martens

Gewoon top

13 augustus 2021

Zorgvuldig zoals ik had bedacht.

- Björn van den Heuvel

erg vertrouwd!

4 augustus 2021

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten installeren. Mooie prijs gekregen en de service was top.

- Laura Martens

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoon fijn

29 juli 2021

Uitstekende vakmannen!

- Marcel de Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Winterswijk

Gekomo

Lage Blik 4
7161 XW Neede
Nederland

0545 221 618
http://www.gekomo.nl/

Rob Otto VOF

Industrieweg 24
7102 DZ Winterswijk
Nederland

0543 474 749
http://www.rob-otto.nl/

Timmerfabriek Neede B.V.

G.L. Rutgersweg 1
7161 PC Neede
Nederland

0545 293 262
http://www.timmerfabriekneede.nl/