Kunststof kozijnen Voorschoten

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Voorschoten?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Voorschoten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Voorschoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Voorschoten nodig?

Een kozijnspecialist uit Voorschoten vinden

Kunststof kozijnen Voorschoten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Voorschoten gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Voorschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zoeterwoude, Zoetermeer en Wassenaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Voorschoten

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Voorschoten kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Voorschoten. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Voorschoten voor jouw huis

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Voorschoten die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Voorschoten kan komen plaatsen?

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een vaststaand budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Voorschoten hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je vakkundige!

Kozijnen vervangen Voorschoten – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat doorgaans een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Voorschoten. Enkele personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Toch is het doorgaans veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Voorschoten. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls veel schade ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Met deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning zelf.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Voorschoten. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Dat is prettig, want je wilt uiteraard een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Kozijnen vervangen in Voorschoten is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Voorschoten – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen plaatsen in Voorschoten. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor een kozijnspecialist. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je voortdurend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de wijze van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Alleen dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Voorschoten

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Voorschoten

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De tarieven van kunststof kozijnen in Voorschoten zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Zo koop je goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Voorschoten in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Tevens is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Voorschoten – het eerste alternatief

Houten kozijnen Voorschoten, voor velen een uitstekend alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, waaronder hout, is voor meerdere mensen heel van belang. Er zijn niet veel alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol ogen dan dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar hout heeft nog overige goede kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Een ander doorslaggevend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Voorschoten, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Vanzelfsprekend staan ze goed bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Voorschoten?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Voorschoten – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Voorschoten. Met de geschikte aluminium kozijnen in Voorschoten heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een buitengewoon resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Voorschoten? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Voorschoten
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Voorschoten

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Voorschoten. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn geweldig simpel te onderhouden. Met onze internetpagina is het mogelijk om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Voorschoten

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Voorschoten kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Voorschoten

Advies op maat

12 maart 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was fijn en zelfs toch iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Angelique de Bruin

Goede installatie kunststof kozijnen

1 maart 2023

Geweldig mannen!

- Sharon van der Meer

Vakarbeid

23 februari 2023

Alles ging soepel en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Erg tevreden en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Eva Hoekstra

Uiterst tevreden

19 februari 2023

Ben uiterst tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (verwisselen). Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. En dat zonder meerkosten.

- Mirjam van der Linden

erg content

9 februari 2023

Super tevreden over de uitleg die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van plaatsing was fijn in overleg. uiterst tevreden dus!

- Marjolein Driessen

Indrukwekkende uitstraling

5 februari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vernieuwen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als uitermate prettig ervaren.

- Ingrid van der Meulen

Heus vakmanschap

29 januari 2023

De specialist wist precies waar hij het over had. Geweldig!

- Anouk van Dijk

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

19 januari 2023

Tevreden want uiterst prima geworden en de afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Maartje Sanders

Uiteindelijk houten kozijnen!

9 januari 2023

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Jacoba de Wit

Uitgelichte kozijnspecialisten in Voorschoten

Stalku Geveltechniek B.V.

Radonstraat 299
2718 SV Zoetermeer
Nederland

079 360 6736
https://www.stalkugeveltechniek.nl/

E.M. de Jager

Maystraat 38
2593 VW Den Haag
Nederland

070 385 9569
http://www.emdejager.nl/

BKKD

Westvlietweg 61D
2491 ED Den Haag
Nederland

06 81434142
http://www.bkkd.nl/