Kunststof kozijnen Waddinxveen

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist uit Waddinxveen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Waddinxveen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Waddinxveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Waddinxveen nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Waddinxveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Waddinxveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Waddinxveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Alphen aan den Rijn bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Waddinxveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Waddinxveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Waddinxveen vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Waddinxveen laten installeren

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Waddinxveen. Daarom is het ook van waarde dat je een specialist vindt die jouw kunststof kozijnen in Waddinxveen kan installeren. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Waddinxveen te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een specialist die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet mogelijk. Je wilt de volgende jaren namelijk onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Waddinxveen.

Kunststof kozijnen in Waddinxveen zijn een goede aanvulling aan je woonhuis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en gering onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een goed idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Waddinxveen – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Wij herkennen dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allerlei componenten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Waddinxveen zo’n verstandige beslissing is. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanzienlijk wat schade opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Door deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Waddinxveen je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je verblijf. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Jouw kozijnen vervangen in Waddinxveen is dan ook doorgaans een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Waddinxveen – zelf installeren of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Waddinxveen. Bij het aanbrengen van kozijnen in Waddinxveen is het belangrijk dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het overdenken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de prijzen mee indien je een specialist inhuurt in Waddinxveen. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Waddinxveen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Waddinxveen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Waddinxveen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief glas en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen prijzen zijn erg lonend, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Waddinxveen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Waddinxveen – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Waddinxveen een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor een aantal mensen heel van belang. Er zijn niet veel alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd nog uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar daarnaast zijn er nog enkele redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in de woning vast te houden! Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een veiligere woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Waddinxveen, is de opvolgende beslissing welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de passende houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Daarbuiten zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Waddinxveen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Waddinxveen – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Waddinxveen eventueel wel iets voor jou! Zoek je een deskundige expert voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je thuis? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar vandaag. Er zijn namelijk genoeg geschikte bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Waddinxveen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Waddinxveen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Waddinxveen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw aanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Waddinxveen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Waddinxveen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Waddinxveen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Waddinxveen

Je hebt alvast een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten installeren in Waddinxveen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn super gemakkelijk te onderhouden. Met onze pagina is het een optie om enkele offertes te ontvangen. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je voorkeuren. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Waddinxveen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Waddinxveen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Waddinxveen

Voornaamste investering tot nu toe.

9 maart 2023

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn huis gedaan.

- Maarten de Ruiter

De mooiste kozijnen van de straat!

1 maart 2023

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Dat is toch formidabel?

- Bastiaan de Koning

Geslaagde aankoop

26 februari 2023

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor tevens snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbenullig, een mooie prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Hendrik Mol

Netjes afgewerkt

16 februari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en bovendien over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. En dat tegen een nette prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Frank Jonker

Top advies

7 februari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet content dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en gelukkig!! De offerte was goed en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Martin Hermans

Gewoon blij met de kozijnen

1 februari 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vervangen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Tamara Mol

Geweldig competent!

28 januari 2023

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten installeren. erg service en niet overdreven duur.

- Eva van de Ven

Kennis van zaken

22 januari 2023

Duidelijk een prof met kennis van zaken. Buitengewoon!

- Roel van der Meulen

Installatie van kunststof kozijnen gewoon fijn

11 januari 2023

Uitstekende vakmannen!

- Joyce Postma

Uitgelichte kozijnspecialisten in Waddinxveen

Comfort Kunststof Kozijnen

James Wattstraat 15E
2809 PA Gouda
Nederland

0182 769 154
http://www.comfortkunststofkozijnen.nl/

Kroon Kozijn Gouda – Kunststof Kozijnen

Westbaan 225
2841 MC Moordrecht
Nederland

06 54627113
https://www.kroonkozijn.nl/dealers/gouda

Hofman Kozijnen

Coenecoop 2j3
2741 PG Waddinxveen
Nederland

0182 604 850
http://hofman-kozijnen.nl/