Kunststof kozijnen Roermond

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Roermond?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Roermond verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Roermond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Roermond nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Roermond
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Roermond gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Roermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beesel, Maasbracht en Swalmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Roermond

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Roermond kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Roermond. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Roermond laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Roermond zijn voor vele huishoudens een duurzame investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Roermond kan komen installeren?

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Roermond plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Roermond – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij herkennen dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verschillende aspecten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Roermond. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft immers niet meer in de woning hangen. Door de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Roermond. De totale uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen meestal ook de waarde van je woning. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Jouw kozijnen vervangen in Roermond is dan ook vaak een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Roermond – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Natuurlijk zitten er nadelen aan het zelf doen van de montage voor de kozijnen in Roermond. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk extreem belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde beduidend zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Zo vervalt veelal de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Indien je geen ervaring hebt aangaande het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Vanwege de relatief lage tarieven voor het aanbrengen van kozijnen in Roermond hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de mooiste methode om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Roermond

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Roermond

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die ook de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Roermond uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Roermond – je allereerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief veel voor in ons land. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het installeren van houten kozijnen in Roermond is het dus over het algemeen verstandig om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de aanleg. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in het woonhuis.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Roermond. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de kosten veel oplopen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch als er goed voor de houten kozijnen in Roermond gezorgd wordt. Wel is het van belang indien je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Roermond een uitstekend alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Roermond?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Roermond – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Roermond zijn een ideaal tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil jij dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar snel. Er zijn immers genoeg geschikte bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Roermond te komen.

Wij verzekeren dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar prijzen voor aluminium kozijnen in Roermond? Onze kozijn specialisten uit Roermond informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Roermond? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Roermond
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je derhalve bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Roermond

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Roermond. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Door onze site is het een optie om enkele offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor kosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je wensen. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Roermond.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Roermond

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Roermond kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Roermond

Uitermate nette kwaliteit

10 maart 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een mooie prijs. Oprecht vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Van het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn gelukkig.

- Richard van der Heijden

uiterst tevreden

2 maart 2023

super Bezorging en planning waren uiterst flexibel. uiterst tevreden dus!

- Marinus Meijer

Vakwerk

20 februari 2023

Alles verliep gemakkelijk en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Erg blij en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Michiel Jonker

Eindelijk kunststof kozijnen!

13 februari 2023

Duurde niet lang alvoor ik de offertes binnen had. Binnen een aantal weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Marijke Scholten

Goede afhandeling

8 februari 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet mooi en strak uit. Ingenieus afgewerkt tevens.

- Diana Driessen

Voortreffelijk resultaat!

5 februari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is geslaagd!

- Wilhelmina Timmermans

Goed advies

29 januari 2023

We werden prima begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Ruud Veenstra

Uitstekend

16 januari 2023

Ondanks de simpele order was veel erg geregeld en duidelijk.

- Maurice de Lange

Uiterst gelukkig

11 januari 2023

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vernieuwen. Het ging snel. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Nancy Postma

Uitgelichte kozijnspecialisten in Roermond

Foil Solutions B.V.

Westhoven 6A
6042 NV Roermond
Nederland

0475 300 684
http://www.foilsolutions.nl/

Fa. Bram Doensen

Windmolenven 11
6081 PJ Haelen
Nederland

0475 586 300
https://www.bramdoensen.nl/

Bouwbedrijf Gebr Timmermans

Windmolenven 2
6081 PK Haelen
Nederland

0475 593 200
http://www.timmermanskozijnen.nl/contact