Kunststof kozijnen Swalmen

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist in Swalmen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Swalmen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Swalmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Swalmen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Swalmen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Swalmen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Swalmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beesel, Helden en Kessel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Swalmen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Swalmen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Swalmen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Swalmen voor jouw woning

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Swalmen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of expert die bij jou kunststof kozijnen in Swalmen kan komen plaatsen?

De meest voor de hand liggende keuze indien je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Swalmen hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je vakkundige!

Kozijnen vervangen Swalmen – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

We constateren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Swalmen. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je verblijf. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je flink veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Swalmen je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Tevens is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Swalmen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Swalmen – zelf installeren of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Swalmen zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft enkele oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en zodoende erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Swalmen, waardoor je een optie krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de methode van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de gevel. Ook krijg je van een expert dikwijls waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Swalmen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Swalmen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er diverse manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Tevens is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Swalmen – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Swalmen een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn weinig overige stoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Swalmen. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er precies hetzelfde uit als de ander. Maar hout heeft nog andere goede eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis te behouden! Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Swalmen, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan uiteenlopende opties. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er tevens voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Natuurlijk staan ze knap bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Aangetast hout kan relatief eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Daarbuiten zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Swalmen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Swalmen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Swalmen zijn een schitterend tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige expert voor het aanbrengen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan nu nog offertes aan en bespaar snel. De professionals staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Swalmen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar jouw wensen? Onze kozijn specialisten uit Swalmen informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Swalmen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Swalmen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een uiterst stevig karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Swalmen

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanbrengen in Swalmen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn geweldig eenvoudig te onderhouden. Middels onze pagina is het een optie om sommige offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in huis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte info meegeeft. Je hebt dan meteen meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Swalmen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Swalmen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Swalmen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Swalmen

Super

17 mei 2023

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die goed was. Kozijnkaart heeft me gigantisch geholpen door een keuze te kunnen maken. Ik geniet nu van schitterende kozijnen!

- Ellen Evers

Mooi gedaan

10 mei 2023

Compleet conform mijn verwachtingen.

- Remco Blom

snel

3 mei 2023

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn huis. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Ze werkte gauw, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De aanbieding van hen was al keurig en nu door arbeid mindering nog minder geld kwijt. content dus.

- Annemieke van Veen

Uiterst content

26 april 2023

Ben uiterst gelukkig. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vernieuwen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Marco Schouten

Fijne begeleiding

22 april 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. Geniaal afgewerkt ook.

- Guido Evers

Snel en duidelijk

14 april 2023

Goede informatie over het vernieuwen van de schuifluik. De verduidelijking was onbetwistbaar en de offertes waren scherp. Netjes geinstalleerd en de afwerking zorgvuldig.

- Renate van der Linden

content

3 april 2023

Snel, keurig en niet te prijzig.

- Barry van Loon

Onberispelijk

28 maart 2023

daarnaast voor een simplistisch stukje kunststof was het vlekkeloos geregeld.

- Karin Bosman

Heldere uitleg gekregen en uiterst gelukkig met het resultaat.

22 maart 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel noodzakelijk was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Pieter Wolters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Swalmen

V.O.F. Montagebedrijf Verstappen

Broeklaan 125
5953 NA Reuver
Nederland

077 474 3916
http://www.montagebedrijfverstappen.nl/

Foil Solutions B.V.

Westhoven 6A
6042 NV Roermond
Nederland

0475 300 684
http://www.foilsolutions.nl/

Heuvelmans Kozijnen & Bouwservice

Kon. Emmastraat 29
6071 GB Swalmen
Nederland

06 29031150
http://www.fh-kozijnen.nl/