Kunststof kozijnen Wouw

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist in Wouw die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Wouw verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Wouw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Wouw nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Wouw
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Wouw gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wouw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Woensdrecht, Tholen en Roosendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Wouw

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Wouw kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Wouw. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Wouw kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Wouw laten installeren

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Wouw. Vandaar dat een vakkundige voor je kunststof kozijnen in Wouw zo bepalend is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Wouw niet direct voor de eerste de beste. Het is slimmer om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet denkbaar. Je wilt de komende jaren immers zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Wouw.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Wouw is een ecologische investering in je huis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een verstandig idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je deskundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Wouw

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Wouw die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Wouw – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

We constateren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op diverse componenten. Je kent dan straks alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Wouw. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Met deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Wouw. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen doorgaans ook de waarde van je woonhuis. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je verblijf. Jouw kozijnen vervangen in Wouw is dan ook vaak een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Wouw – zelf aanleggen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er wel wat nadelen aangaande het eigenhandig installeren van kozijnen in Wouw. Bij het aanbrengen van kozijnen in Wouw is het bepalend dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Als dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde behoorlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten plaatsen door een vakman is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt aangaande het aanbrengen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een expert voor in te schakelen. Wegens de betrekkelijk lage prijzen voor het installeren van kozijnen in Wouw hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de mooiste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Wouw

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Wouw

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief ramen en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te besparen op de kosten.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Wouw in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling daarvoor is dat je bovendien nog investeert in minimaal één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Wouw – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Wouw een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke soort kozijnen, waaronder hout, is voor een aantal mensen enorm belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog alternatieve componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Wouw. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt over het algemeen uniek. Geen lat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog meerdere fijne kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in het woonhuis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veiligere woning.

Kies je voor houten kozijnen in Wouw, dan moet je tevens nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan veel opties. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden stuk raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze geschikt voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Wouw?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Wouw – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn tevens een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Wouw heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een schitterend resultaat. De aluminium kozijnen in Wouw staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Wouw
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Wouw

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Wouw. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn super eenvoudig te onderhouden. Middels onze site is het een optie om verschillende offertes te ontvangen. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Wouw

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Wouw kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Wouw

Voortreffelijk resultaat!

11 april 2021

Nadat mijn omwonenden hun kozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Robin Kramer

gelukkig

30 maart 2021

rap, zorgvuldig en niet te prijzig.

- Cornelis Kuiper

Allerbeste belegging tot nu toe.

24 maart 2021

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn woning gedaan.

- Evelien Martens

Bovenmatig nette kwaliteit

17 maart 2021

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een prima prijs. Oprecht hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Vanaf het aanvragen van de offerte tot plaatsing (en nazorg!), we zijn content.

- Matthijs Kuipers

erg fijn!

13 maart 2021

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en opnieuw blij. Nette prijs gekregen en de service was top.

- Dave Post

Heldere uitleg ontvangen en uiterst verblijd met het resultaat.

3 maart 2021

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Linda Jonker

Klantgericht en vriendelijk

26 februari 2021

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum kunnen prikken. De mannen hadden niet alleen kennis van zaken echter hebben ons tevens persoonlijk laten inzien dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Prima service.

- Bart van der Laan

Wauw wat mooi!

17 februari 2021

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart totaal tevreden!

- Jeffrey van der Heijden

Vakwerk

11 februari 2021

competent maatwerk geleverd.

- Brenda van den Bosch

Uitgelichte kozijnspecialisten in Wouw

Wibro Isolatie en Renovatie

De Wijper 22
4726 TG Heerle
Nederland

0165 303 727
http://www.wibro.nl/

Timmerfabriek Op de Beek B.V.

Hoge Bergen 19
4704 RH Roosendaal
Nederland

0165 513 099
http://www.tifaopdebeek.nl/

Goemaat Oud-Gastel

Neon 11
4751 XA Oud Gastel
Nederland

0165 322 262
https://www.goemaat.nl/