Kunststof kozijnen Tholen

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist uit Tholen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Tholen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Tholen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Tholen nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Tholen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Tholen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tholen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Middelburg, Veere en Vlissingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Tholen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Tholen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Tholen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Tholen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Tholen voor jouw woning

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Tholen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat opties wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Tholen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je exact wat je kunt verwachten, hierdoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je specialist!

Kozijnen vervangen Tholen – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Er bestaat veelal een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Tholen. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar verzorgen van hun bestaande kozijnen. Desondanks kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Tholen. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. Zeker bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er vaak tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Tholen zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf substantieel kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt natuurlijk een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Kozijnen vervangen in Tholen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Tholen – zelf plaatsen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Tholen zelf te installeren. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en uiteraard erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je constant het nieuwste aanbod kunt zien. Niet alleen materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken netjes worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Tholen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Tholen

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Allicht hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. Het kaliber kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Tholen zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Tholen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je tevens nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Tholen – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Tholen, voor velen een ideaal alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor flink wat mensen aardig belangrijk. Er zijn weinig andere stoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar daarnaast zijn er nog enkele redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een goed beschermde woning.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Tholen, is de eerstvolgende beslissing welke houtsoort je wilt gebruiken. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Vanzelfsprekend staan ze keurig bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Tholen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Tholen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Tholen zijn een ideaal tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een competente expert voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Bespaar dan flink wat geld door meteen nog een offerte aan te vragen. De vakmensen staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Tholen.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Tholen informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Tholen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Tholen

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan meteen eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Tholen. Met deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten plaatsen in Tholen. Meestal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Tholen? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je meteen makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Tholen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Tholen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Tholen

Snel geleverde kozijnen

7 maart 2023

Top service! Vlotte levering! Nette tarieven en daarom al met al uiterst blij.

- David Bosman

Positieve ervaring

28 februari 2023

De nieuwe kunststof kozijnen van de woning ziet prima en strak uit. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Adriaan Mol

Niet alleen meer isolatie maar tevens een waardevermeerdering op ons huis

23 februari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de hal van onze jaren 40 woning een stuk minder frisjes zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Nette afwerking!

- Marjolein Meijer

Snel en duidelijk

18 februari 2023

Goede informatie over het verwisselen van de schuifluik. De opheldering was evident en de offertes waren scherp. Proper geplaatst en de afwerking secuur.

- Gerardus Post

Snel geleverd en geplaatst

9 februari 2023

erg bedrijf! Snel geleverd! Zeer tevreden. Aanrader met scherpe tarieven.

- Leonie van de Brink

Helder en snel

30 januari 2023

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. De verduidelijking was evident en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Jan de Graaf

prima

29 januari 2023

Ongeacht de corona gebeurtenis is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg mooi. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Manon Groen

Heldere uitleg gekregen en uiterst blij met het resultaat.

22 januari 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Kelly Post

De omwonenden zijn jaloers!

10 januari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Niels van der Heijden

Uitgelichte kozijnspecialisten in Tholen

MR Plastics BV

Canadaweg 6
4661 PZ Halsteren
Nederland

0164 683 425
http://www.mr-groep.nl/

Van ’t Hof Aluminium

Slabbecoornweg 21
4691 RZ Tholen
Nederland

0166 604 140
http://www.hofal.nl/

R & R Kunststoftechniek V.O.F.

Koperslagerij 6
4651 SK Steenbergen
Nederland

0167 565 852
http://www.rrkunststoftechniek.nl/