Kunststof kozijnen Wittem

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Wittem?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Wittem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Wittem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Wittem nodig?

Een kozijnspecialist uit Wittem vinden

Kunststof kozijnen Wittem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Wittem gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wittem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nuth, Voerendaal en Simpelveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Wittem

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Wittem kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Wittem vindt die hart heeft voor jouw project. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Wittem kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Wittem laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Wittem die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe kies je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Wittem kan komen aanbrengen?

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen gunstig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Wittem hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Wittem – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Er bestaat dikwijls een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Wittem. Een aantal personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Desondanks is het meestal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Wittem. Op termijn zijn de onkosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens flink wat beter uit.

Ook niet te onderschatten is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je huis. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal regelmatig wat schade ontstaan. Door deze schade ontstaat er regelmatig tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Wittem zijn er nog alternatieve voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je pand. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Wittem is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Wittem – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je wellicht eigenhandig je kozijnen plaatsen in Wittem. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft enkele oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis indien je kiest voor de kozijnspecialist. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en dus erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Verder is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Wittem, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de wijze van bevestigen. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Ook krijg je van een expert veelvuldig waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Wittem

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Wittem

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Wittem in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je bovendien nog investeert in minimaal één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Daarnaast is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Wittem – je allereerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het onder andere ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in het land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Wanneer je houten kozijnen in Wittem wilt installeren, is het doorgaans goed om een kundige partij om begeleiding te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij jouw woonhuis past.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Wittem. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de kosten fiks stijgen. Dat is allicht goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veel voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van waarde indien je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Wittem een prima alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Wittem?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Wittem – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Wittem. Door middel van aluminium kozijnen in Wittem heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Wittem die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Wittem? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Wittem
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Wittem

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan meteen eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Wittem. Via deze offertes heb je snel inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten installeren in Wittem. Meestal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Wittem? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je vandaag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Wittem

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Wittem kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Wittem

snel

6 maart 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn woning. Gezellig even leut en dan snel aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De aanbieding van hun was al zorgvuldig en nu door arbeid mindering nog minder kosten kwijt. tevreden dus.

- Nathalie de Ruiter

Gewoon blij met de kozijnen

1 maart 2023

Ben uiterst blij. Heb 5 kozijnen laten installeren (vernieuwen). Het ging snel. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. En dat zonder meerkosten.

- Bastiaan Veenstra

Onder de indruk!

21 februari 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart helemaal tevreden!

- Yvonne Bosch

Kennis van zaken

19 februari 2023

Duidelijk iemand met kennis van zaken. Grandioos!

- Anita Verbeek

Geweldig resultaat

12 februari 2023

Had niet vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Suzanne de Groot

Aanrader!

4 februari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima mooie deugdelijkheid en niet duur! Ik zou het oprecht aanraden. Ik ben uiterst gelukkig.

- Wilhelmina van de Ven

Heldere uitleg gekregen en uiterst verblijd met het resultaat.

24 januari 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel onmisbaar was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte ontvangen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Karin van Beek

Bijzonder mooie kwaliteit

20 januari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Oprecht vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als ongewoon prettig ervaren.

- Johannes Mol

Fantastisch spul

11 januari 2023

prima De vakmannen waren uiterst professioneel.

- Willem Huisman

Uitgelichte kozijnspecialisten in Wittem

Henk Schnackers Gevelelementen

Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade
Nederland

045 563 0520
http://www.schnackers.nl/

Miral Nederland BV

Koperslager 6
6422 PR Heerlen
Nederland

045 549 1304
http://www.miral-nederland.nl/

onlineschucoshop.nl

Vrusschenhusken 1
6422 PL Heerlen
Nederland

045 541 3214
http://www.onlineschucoshop.nl/