Kunststof kozijnen Windraak

Wil jij een top kozijnspecialist uit Windraak die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Windraak verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Windraak – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Windraak nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Windraak
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Windraak gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Windraak, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nuth, Schinnen en Voerendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Windraak

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Windraak is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Windraak vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Windraak kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Windraak laten installeren

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Windraak is niet iets wat je elke dag laat doen. Derhalve is het ook van waarde dat je een vakkundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Windraak kan installeren. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per definitie duur te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Windraak niet meteen voor de eerste de beste. Het is beter om het uit te besteden aan een vakman die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt de volgende jaren immers onbezorgd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Windraak.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Windraak is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een uitstekende isolatie en gaan enorm lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Windraak?

Je leest hier alles over de verscheidene redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Tevens krijg je handige tips om te besparen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een vakman.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en voordelig je specialist!

Kozijnen vervangen Windraak – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Er bestaat vaak een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Windraak. Het kan een kostbare aangelegenheid zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Echter is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Windraak. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er gewoonlijk ook nog eens een stuk beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je pand. In het bijzonder bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Met deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee zeer veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Windraak zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo fijn, je wilt immers wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Windraak dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Windraak – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Windraak zelf te plaatsen. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft meerdere aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis als je kiest voor een kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet enkel verzekerd van een klus die top wordt verricht en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog meerdere jaren plezier van gaat krijgen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Windraak, waardoor je een keus krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de wijze van vastmaken. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een fantastisch effect komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Enkel dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Daarbij ontvang je van een vakman vaak garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Windraak

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Windraak

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Windraak uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Windraak – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Windraak een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Windraak. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de diverse mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt over het algemeen uniek. Geen plank of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de andere. Maar ook zijn er nog andere overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in de woning te behouden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een goed beschermde woning.

Kies je voor houten kozijnen in Windraak, dan moet je bovendien nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woning. Natuurlijk staan ze keurig bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Windraak?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Windraak – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Windraak mogelijkerwijs wel iets voor jou! Wil jij dat een professional de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. De specialisten staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Windraak.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Windraak? Onze kozijn specialisten uit Windraak informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Windraak
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor je kozijnen in Windraak. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een enorm robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Windraak

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan nu gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Windraak. Via deze offertes heb je direct inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten installeren in Windraak. Veelal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Windraak? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je vandaag gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Windraak

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Windraak kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Windraak

Uiterst tevreden

19 maart 2023

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten installeren (verwisselen). Het ging rap. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Kevin Boer

Buitengemeen gelukkig

11 maart 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Toch uitermate content met de instructie. De datum van plaatsing was mooi in overleg. uiterst gelukkig dus!

- Jacob van der Meulen

Maatwerk

28 februari 2023

Alles verliep gemakkelijk en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Een dikke veer voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Patricia van de Wal

Klantgericht en vriendelijk

26 februari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum mogen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge winst maar feitelijk of we content waren. Prima service.

- Melanie Scholten

Ronduit doen!

16 februari 2023

Top deugdelijkheid kozijnen voor een scherpe prijs. Feitelijk een aanrader. Ik ben uiterst content.

- Miranda van der Linden

Wauw wat mooi!

9 februari 2023

Wat een ontzettende vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie bovendien niet te duur uit!

- Rob Huisman

Samenwerking en overleg was top

30 januari 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Deborah Verhoeven

Fantastisch spul

26 januari 2023

Door kozijnenkaart hebben we nu mooie kozijnen. De vakmannen waren uiterst professioneel.

- Bart van Doorn

Samenwerking en overleg was top

17 januari 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo mooi!

- Brenda van Beek

Uitgelichte kozijnspecialisten in Windraak

Frans Tummers Kunststoffen B.V.

Veeweg 4
6365 CV Schinnen
Nederland

046 443 1757
http://www.tummerskunststof.nl/

Perfect Glaszetters Kozijn- en Montagebedrijf

Grachtstraat 45
6438 HM Oirsbeek
Nederland

046 442 0880
https://www.perfect-oirsbeek.nl/contact

Cremers Ramen en Deuren Sittard (Limburg)

Doctor Nolenslaan 134-B
6136 GV Sittard
Nederland

046 452 2965
http://www.cremers-ramen.nl/